Ми у Facebook
22.05.2016, 16:00

Відгуки рівнян про новий ресторан "Баржа"

Рівняни довгий час очікували відкриття нового рівненського ресторану "Баржа". І якими ж були враження після відвідин закладу?!
Чому ресторан "Баржа" можна назвати довгоочікуваним, бо в соціальних мережах ідейний натхненник закладу Анатолій Лук'янчук виставляв у соціальних мережах розробки страв, які користувалися великим попитом.

13 травня відбулося його офіційне відкриття і чимало рівнян вже там побували.

Ось що говорять рівняни говорять про заклад після відвідування "Баржі":

Слава Кожушко
Подача страв😍😍😍

Яна Захарчук
Гарно так...

Богдан Варвашевич
Меню действительно направлено на высокую подачу. И я думаю оно ещё прорабатывается!

Юлия Стефанишина-Гаврилюк
А мені особисто хотілося б, щоб в ресторані з такою концептуальною назвою було саме відмінне рибне меню (рибний тар-тар, гриль, салати, різноманітний вибір риби). Щось подібне колись було в Nautilus. Це побажання до власника 😊


У супермаркетах Рівного дурять покупців?


Лариса Немчук
На рахунок меню можу сказати, що воно є авторським і розроблялося довгий період. Анатолій Лук'янчук в Фейсбуці ділився своіми напрацюваннями; ставив на обговорення питання, що саме рівняни хотіли б бачити в меню нового закладу. Одразу зрозуміло, що страви не примітивні та однотипні, а це справді щось дійсно нове. Надіюсь, що смак теж не розчарує😉

Кристина Павлик
Ще я вставлю своі 5 копійок )))фондан писало в меню з кулькою морозива ,мені було мало морозива,якась міні кулька,чи то я така проглота,я брала так кусочок фондану і трііііішки морозива разом,то морозиво закінчилось швидше

Володимир Юрах
навіщо називати ресторан Баржа, якщо інтерьер,екстерьер та меню звичайного класичного ресторану ?

Ирина Тычинина
дуже добре, що заклад знаходиться практично біля дому і дякую за відгук але я ще трішки почекаю, поки все налаштується))) Подача -просто супер і сам заклад неординарний! клас!!

Nadia Serheichuk
з фонданом дійсно біда((( ми теж брали 3 і всі три браковані((
І ще одне - м'ясоїдам туди йти не рекомендую - аби уникнути розчарування((

Екатерина Олегова
Ми теж там були і що сподобалося- це те що всі працівники дійсно стараються, обслуговують гарно, якщо щось не так-вибачаються і за це можна поставити багато плюсів. Єдине що трішки не відповідало- це музика, але як говориться "це діло смаку".


Чи треба рівнянам платити за товари, які вони розбили


Богдан Варвашевич
Кожен хоче відпочити в ресторані, але за приємними цінами! А взагалі власникам треба просто змінити постачальника, є українська телятина яка може сильно поставити під сумнів закордонну!







На правах реклами