Ми у Facebook
23.05.2016, 15:00

Поблизу Рівного в центрі села вчинили стрілянину

На центральній вулиці Великого Олексина ввечері 20 травня пролунав постріл.
31-річний місцевий житель таким чином вирішив з’ясувати стосунки з мешканцем села Шпанів. Поліцейські затримали зловмисника.

Про погрози пістолетом та побиття 23-річний житель Шпанова сам повідомив до поліції. З'ясувалося, що потерпілий приїхав у справах у Великий Олексин. Коли повертався додому, між ним і незнайомим йому місцевим мешканцем виникла суперечка. Останній, вистріливши у землю, наказав молодику сісти до його автомобіля «ВАЗ 21099», де почав бити. Завдавши чимало ударів в обличчя, відпустив. Додому потерпілого привіз товариш.

"Улови" бурштину, напад на журналістів та шахрайство - надзвичайні події на Рівненщині


Правоохоронці по дорозі у Великий Олексин помітили автомобіль за описом схожий на транспортний засіб зловмисника. Побачивши поліцейських, водій різко збільшив швидкість і почав утікати. Поліцейські за кількасот метрів перекрили дорогу ВАЗівці. Водій сам вийшов із автомобіля та дозволив оглянути салон. За зовнішніми ознаками чоловік був нетверезим та не мав посвідчення водія. За участю понятих правоохоронці виявили та вилучили металеву трубу та травматичний пістолет «Schmeisser».

Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Безпосередньо на місці події слідчі виявили гільзу від рушниці. Зброя у чоловіка зареєстрована відповідно до чинного законодавства. Однак, де вона зараз знаходиться, встановлюють правоохоронці.

Нові місця видобутку бурштину виявили на Рівненщині (ВІДЕО)


Потерпілий у результаті нанесених побоїв отримав гематоми обличчя, видано направлення для проходження судово-медичної експертизи, яка і визначить ступінь тяжкості тілесних ушкоджень. Його кривднику ж наразі загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.




За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами