Ми у Facebook
25.05.2016, 19:30

У Рівному нагороджували талановитих школярів та учителів

19.05.2016 року о 1500 у Міському палаці дітей та молоді відбулося свято з нагоди відзначення педагогів, які перемогли в конкурсі «Учитель року», та школярів-переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та конкурсу-захисту МАН.
Нагороди учасникам свята вручали міський голова Рівного В.Хомко, начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому В.Харковець, заступник начальника управління освіти К.Сичик.

Коли школярі Рівненщини святкуватимуть випускний

Подяками Рівненського міськвиконкому було відзначено 31 переможця всеукраїнських етапів олімпіад та МАН, а також вчителів, які здобули перемоги у конкурсі «Учитель року»:

Гапанчака Сергія Борисовича, учителя предмету «Захист Вітчизни» Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 15, який став лауреатом конкурсу «Учитель року», посівши почесне друге місце.

Прокопчука Сергія Юрійовича, учителя Рівненського економіко-правового-ліцею, який став лауреатом конкурсу «Учитель року» у номінації «Правознавство», виборовши ІІІ місце.

Солімчук Катерину Миколаївну, учителя Рівненської класичної гімназії «Престиж», яка посіла 6 місце у фінальному етапі конкурсу «Учитель року» у номінації «Англійська мова».

Пилиповича Тараса Васильовича, учителя Рівненської гімназії «Гармонія», який зайняв 10 місце у фінальному етапі конкурсу «Учитель року» в номінації «Історія».

У Рівненському "Саду історій" зламали рожеву вербу



Бережнюка Романа Миколайовича, учителя Рівненської класичної гімназії «Престиж», який переміг в обласному етапі та став учасником фінального етапу конкурсу «Учитель року» в номінації «Математика»,
Учні-номінанти свята отримали адресні фотоальбоми «Рівненські таланти. Учнівська еліта-2016». У них розміщені світлини переможців всеукраїнських етапів, багаторазових переможців обласних та міських етапів, а також тих, хто здобув І місце у міському етапі олімпіад та МАНу. Фото в альбомі розташовані за номінаціями: «Їх знає Україна», «Зірки першої величини», «Гордість міста».



У 2015-2016 навчальному році у міському етапі олімпіад учні шкіл міста вибороли 761 перемогу. В обласному етапі команда рівнян здобула 124 призових місця. 9 перемог мають рівненські школярі на всеукраїнському етапі. Активними є наші школярі й у МАН. Кількість призових місць у цьому навчальному році на міському етапі – 506, обласному – 164, всеукраїнському – 26.

З вітальними номерами виступили художні колективи Рівненського міського Палацу дітей та молоді.



Зі словами подяки від усіх переможців до присутніх у залі гостей звернулися учні Сідлецький Станіслав (ПМЛ «Елітар») та Бутенко Олександра (РУГ).
Вітаємо переможців та їхніх учителів-наставників, бажаємо натхнення, подальших успіхів та нових досягнень!





На правах реклами