Ми у Facebook
31.05.2016, 21:15

Найвпливовіші політики на Рівненщині – Чугунніков, Муляренко і Благодир

Відоме ділове видання «Деловая столица» опублікувало спеціальний проект «Хто управляє країною?». Цей спеціальний випуск видання представляє собою рейтинг найбільш впливових місцевих політиків, які є лідерами думок та авторитетами в своїх регіонах.
Щоб визначити найвпливовіших осіб в областях, «ДС» звернулася до більш ніж трьох тисяч депутатів облрад та міських рад обласних центрів. Респондентам було запропоновано проранжувати регіональних лідерів за ступенем їх впливовості.

Найбільш впливовими місцевими політиками на Рівненщині виявилися екс-губернатор Віталій Чугунніков, діючий губернатор Олексій Муляренко та голова Постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської обласної ради Юрій Благодир.

Видання переконано, що навіть після відставки та бажання продовжити політичну кар’єру у Києві, Віталій Чугунніков зберігає свій вплив на регіон та на свого давнього друга та партнера – нинішнього губернатора Олексія Муляренко. Сам діючий голова РОДА, не дивлячись на брак управлінського досвіду, поки що вдало справляється з поставленими завданнями.

Говорячи про Юрія Благодира, який замикає трійку найбільш впливових рівненських політиків, «ДС» підкреслює досвід політика та значний вплив не тільки на Обласну раду, а й на Обласну державну адміністрацію.

Також в рейтинг потрапили керівник Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук, начальник обласного управління Національної поліції Сергій Князев, мер Рівного Володимир Хомко, перший заступник РОДА Юрій Приварський, заступник губернатора Світлана Богатирчук-Кривко, а також нардепи Василь Яніцький, Вадим Сидорчук та Юрій Вознюк.

Серед іншого, «ДС» підкреслило, що відносно розгубив колишній вплив міський голова Рівного Володимир Хомко. Так, він не має власної фракції в міськраді і змушений ділитися своєю владою перш за все з «Солідарністю», переконано видання.






На правах реклами