Ми у Facebook
01.06.2016, 13:00

Рівненські команди достроково перемогли у своїх групах Чемпіонату аматорів футболу

ОДЕК із Оржева та ФК «Малинськ» із Березнівщини за тур до завершення змагань на груповому етапі Чемпіонату Аматорської асоціації футболу України (ААФУ) стали кращими у групах. Отримавши чергові перемоги у п’ятому турі, матчі шостого обидві команди з Рівненщини можуть провести у тренувальному режимі.
Як повідомляє офіційний сайт ФК ОДЕК, цього вікенду 24 команди-учасники зіграли ігри п'ятого та шостого турів. Хоч у першій та другій відбірковій групі, де саме виступають представники Рівненщини - ОДЕК та ФК «Малинськ» - суперники ще мають провести по одному поєдинку, але вже зараз визначились усі вісім учасників плей-офф.

Так, оржівська команда отримала технічну перемогу. Його єдиний конкурент в боротьбі за перше місце - ФК «Волока» - відмовився їхати до Оржева. Таким чином, ОДЕК став недосяжним для переслідувачів, і посів перше місце у своїй групі.

А от ФК «Малинськ» путівку до плей-офф довелося здобувати на футбольному полі. У п'ятому турі представники Березнівського району грали на виїзді з ФК «Луцьк». Першими пропустивши гол вже на 12 хвилині, надалі завдяки влучним ударам Віталія Брикси, Павла Рибковського, Сергія Єфімчука та Анатолія Оніщука ФК «Малинськ» повів 4:1. В кінці гри волиняни спромоглися лише підсолодити гіркоту поразки одним голом - отож перемога ФК «Малинськ» із рахунком 4:2. В паралельній грі головний конкурент малинців за вихід з групи «Гірник» з Соснівки на власному полі поступився МФК «Житомир» - 0:1.

Таким чином, ФК «Малинськ» став недосяжним в турнірній таблиці для своїх переслідувачів, забезпечивши собі перше місце та вихід з групи.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК та ФК «Малинськ» синхронно виграли в аматорському Чемпіонаті України

В аматорському чемпіонаті України ОДЕК розгромив хмельницьке «Поділля»

Тож ігри останнього туру групового етапу аматорського Чемпіонату України для обох представників Рівненщини стануть формальністю. ФК «Малинськ» прийматиме «Гірник», а ОДЕК зіграє на виїзді з хмельницьким «Поділлям».

Нагадаємо, що, на відміну від попередніх років, коли команди грали фінальний груповий етап, цього разу команди боротимуться за золото за олімпійською системою. Вже на початку наступного тижня ОДЕК та ФК «Малинськ» дізнаються своїх суперників у чвертьфіналах, а ними можуть стати «Балкани», «Таврія-Скіф», «Єдність», «Агробізнес», «Жемчужина» та ФК «Врадіївка».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ