Ми у Facebook
06.06.2016, 08:30

На Рівненщині впіймали вбивцю 32-річного чоловіка, тіло якого знайшли у річці Горинь

Ним виявився його 31-річний односельчанин.
Портал ОГО 2 червня писав про те, що на Рівненщині чоловіка вбили, а труп втопили в річці.

Як з'ясували поліцейські, обидва чоловіки - з села Костянтинівка Сарненського району і вони неприязно ставилися одне до одного. Адже 32-річний неодноразово погрожував 31-річному односельцю і дорікав йому тим, що через його рідного брата, колишнього правоохоронця, він потрапив на п’ять років до в’язниці. Туди його посадили за незаконне заволодіння транспортним засобом із нанесенням тілесних ушкоджень у виді ножових поранень водієві таксі.

У сина Генпрокурора, який родом з Рівного, невідомі обікрали авто

У той трагічний день 29 травня обидва молодики були напідпитку. Між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку, бо 32-річний її учасник почав погрожувати односельцю ножем. Той, обороняючись, відібрав ножа у свого супротивника та двічі вдарив його в область грудної клітки. Від отриманих тілесних ушкоджень той помер. Аби приховати сліди злочину, чоловік 15 кілометрів віз тіло гужовою підводою до річки Горинь. Поклавши загиблому у нижню білизну кілограмовий камінь, скинув у воду.

На Рівненщині обшукали домівки нелегальних бурштинокопачів

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловікові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді взяття під варту. За скоєне йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили з Головного управління Нацполіції Рівненщини.





На правах реклами