Ми у Facebook
08.06.2016, 18:20

Українська збірна прибула у Францію для участі в Євро-2016 [Фото+Відео]

Національна збірна команда України з футболу прибула до Франції. Вже у неділю, 12 червня, українські футболісти зіграють свій перший поєдинок на Чемпіонаті Європи з футболу – Євро-2016. Суперником українців буде чотирьохкратний володар Кубка світу та чинний чемпіон світу – збірна Німеччини.
У вівторок, о 14:00 за місцевим часом, літак авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» із 23 гравцями, тренерським та адміністративним штабом національної команди України приземлився в аеропорту Марселя.

Отримавши багаж, «збірники» вирушили до місця дислокації під час континентальної першості у Франції – готелю «Renaissance» в Екс-ан-Провансі.

Щоправда, перше тренування збірної України не відбулося через страшенну зливу, що обрушилася на Екс-ан-Прованс, щойно національна команда прибула на «Стад Жорж Карассон». На цьому стадіоні українці проводитимуть всі свої тренувальні заняття, крім передігрових.

Гравці лише встигли вийти на газон нового стадіону, де були ретельно розставлені фішки та бар’єри, як одразу були змушені бігти назад до роздягальні. Шквальний вітер і сильна злива, що супроводжувалися громом та блискавкою, робили умови неприйнятними для тренування. Через десять хвилин дощ лише посилився. Почекавши півгодини, тренерський штаб прийняв рішення скасувати тренування. Таке трапилося вперше за нинішній підготовчий період: дощ, який вряди-годи падав у Швейцарії був не сильним і не перешкоджав заняттям. Натомість сьогоднішня злива в Ексі нагадала про повені у Парижі та Мюнхені, які затоплювали мегаполіси минулого тижня.

Щоправда, варто було футболістам від’їхати від тренувального поля, як, за іронією долі, над Ексом знову засяяло сонце. Однак, в будь-якому разі тренування було вже неможливе – тонни води залили газон, майже унеможлививши необхідний для роботи відскок м’яча.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Збірна Рівненщини виграла дебютний поєдинок у Кубку регіонів ФФУ

Збірна Рівненщини дізналася свого першого суперника у Кубку регіонів ФФУ


















На правах реклами