Ми у Facebook
09.06.2016, 15:20

Користувачі соцмереж - про авіарейси з Рівного до Туреччини

Нещодавно з'явилася інформація про те, що з Рівного до Туреччини літатимуть чартери - спеціальні рейси. Рівняни вже обговорюють цю подію в спільноті "Типове Рівне", що в соціальній мережі Вконтакті.
Нагадаємо, що перший рейс відбудеться вже 10 липня.

Віталій:
"Перемога!!!!!! Я вже думав, що з нашого аеропорту більше нічого нікуди
не полетить
"

Василь:
"Там можна злетіти?"

Вова:
"Єдине що здивувало і в той же час порадувало за довгий період часу в новинній стрічці"

В'ячеслав:
"Смуга рівненського аеропорту може приймати УСІ види існуючих повітряних машин світу. В тому числі (!!!) важкі транспортні літаки. Наприклад, на дозаправку."

Скільки коштує туристам переліт з Рівненського аеропорту до Туреччини

Александр:
"Я там виріс біля аеропорту. Пам'ятаю, як боїнги прилітали ))"

Саша:
"Смуга літак прийме будь-який... а от термінали у порядку?)))"

Сергій
:
"Ура, тепер не прийдеться кожен раз в Київ їхать."

В'ячеслав:
Саша, термінал не в порядку. Проблеми з навколишньою теріторією також є. Але якщо вже з'явились "грошовиті дяді", котрі ВЖЕ будуть користуватись цією ділянкою, думаю помалу будуть щось тулити.))
Автовокзал "Чайка" теж з'явився не просто так.)



В'ячеслав:
"Як доносить "циганська пошта")) кажуть що навіть планують туди пустити з часом спец.маршрутки під час відльоту певного рейсу. Щось типу наших безкоштовних, що в місті курсують до "Екватору"."


Саша:

"Ну якщо ще й наш стадіон, як обіцяють, буде реставровано під "європу", то це взагалі буде фул хаус)"

Сергей:
"Чьотаржу. Вже спроба була. Тут зі Львова в Анталію ледве два чартерні борти в тиждень грузять. Хіба що раз 10-14 діб і то ледве нешкребе. Цікаво, що за борт та авіакомпанія. І хто пускає в середині сезону чартер? Доцільніше б певно карго запустити."


Виталик:
"Найдешевші готелі в Туреччині в травні-червні. Запускати рейс в пік цін та спеки(там) в невеликому провінційному місті?? Що в них за менеджмент?! Хто хотів той полетить дешево зараз, а інші що готові викладати круглі суми всерівно звідки летіти і навряд чи в Туреччину.
"

Відпочинок в Туреччині та Єгипті подешевшав у кілька разів


Юрчик:
"Виталик, місто друге за агломерацією на Західній Україні!)))Аэропорт добрий тільки у нас та у Львові!)))І я думаю що авіакомпанія краще знає ніж ви!)))"

Іра Сорока
"Ще б в Варшаву , Краків пустили ) я б літала. А то хочу приїхати додому на вихідні, а одна думка про 12-15 годинну подорож бажання відбиває. Супер ! Я дуже рада!"





На правах реклами