Ми у Facebook
22.06.2016, 12:00

Користувачі соцмереж Рівного - про гру збірної України на Євро-2016

Команда України програла два матчі в групі з рахунком 0:2 збірним Німеччини і Північної Ірландії, і ще один програла з рахунком 0:1 - збірній Польщі, не забивши жодного м'яча. Остання гра була вчора ввечері. Через це збірну УКраїни уже деякі ЗМІ назвали гіршою командою Євро-2016. Як відреагували на поразку користувачі соцмережі Фейсбук Рівного?
Сергій Свисталюк:
Про Фоменка і збірну!!! Так, вони провалили чемпіонат, не показали характер і не продемонстрували майстерність! Але...От є таке в нашій ментальності, щоб подати руку і підтримати,а де там. Давайте спаплюжимо, знищимо, забудемо про все позитивне, що зроблено до цього часу.Починаючи з горе-коментатора , який добивав своїми "перлами" всю глядацьку аудиторію і закінчуючи всіма хфутбольними-проффесіоналами, які радили як треба і не треба грати у футбол.А не так давно від них було чути лише хвалебні оди в адресу тренерського штабу та представників збірної. Щира дяка сьогоднішнім вболівальникам, які протягом всього матчу шалено підтримували нашу команду, хоча можливо наші збірники і не варті були таких палких прихильників! Перемоги ще будуть!!!

Трансляції матчів Євро-2016 (+РОЗКЛАД)

Olga Yaroshchuk
Не подам, бо нема в них патріотизму й жаги перемоги. Як і в укр. житті: народ окремо, а футболісти окремо. Єдності нема.

Євро-2016: користувачі соцмереж Рівного - про матч Росія-Словаччина


Сергей Вазик
Про футбол)))
Футбол -це гра.
Гра-це розвага,
Розвага-це клоуни,
Клоуни бувають-
Сумнi i веселi,
Не люблю -
Сумних клоунiв )))


Олексій Хахльов Цю сторінку треба перегорнути. Фоменко принциповий. Але його команда програла три матчі. Треба нести відповідальність. Причини кризи нашого футболу різні. Є можливість їх зрозуміти та спробувати вирішити.


У Рівному шукають старі футбольні фото



Клим Хоменко
Ви чули про таку штуку, як кредит довіри? Якщо чули, то напевно знаєте чим він закінчується. Краще надати його новим гравцям чим продовжувати його для тих, хто його не виправдовує. Ці отримали достатньо підтримки від всієї країни, а взамін принесли розчарування і ганьбу. За що їм простягати руку допомоги?)

Наталія Сьомчик зато СТАБІЛЬНІСТЬ!
Україна 0:2 Німеччина
Україна 0:2 Північна Ірландія
Україна 0:1 Польща


Юра Агеєнко
Український футбол з'явиться тоді, коли футболісти за покликом серця одінуть генетичний код нації - вишиванку

В яких пабах та кафе Рівного можна подивитися футбол


Наталія Амерханова
Наші футболісти найщедріші в групі - дивіться скільки балів пороздарювали іншим країнам... Альтруїзм у чистому вигляді. Що б ці європейці без нас робили...?

Анатолий Омельянчук
Висновок з Євро 2016:
Радує одне, наші їдуть додому в плацкарті не самі





На правах реклами