Ми у Facebook
24.06.2016, 15:20

«Перлинка Рівного» дає старт для нових перемог

Вже цієї неділі, 26 червня о 17:00 в Міському Будинку Культури відбудеться Фінал родинного Фестивалю «Перлинка Рівного 2016». Організатори, а це торгова марка ARTmodels, разом із партнерами та друзями готують для вибагливого глядацького ока надзвичайно цікаве, змістовне та яскраве шоу.
Обличчям «Перлинки Рівного 2016» стали переможниці минулорічного фестивалю краси і талантів - володарка головного титулу Христина Старенька та переможниці у номінації Гран-прі: Валерія Панасюк, Софія Шарапа та Валерія Степаненко. Окрім того, дівчатка будуть і співведучими Фіналу фестивалю разом з MC Gonibez. А ще, саме з їх рук переможниці уже нинішньої «Перлинки» отримуватимуть корони. «Перлинка Рівного 2015» для цих дівчат стала стартом у їх творчих звершеннях. У кожної з них щонайменше по одній перемозі у престижних фестивалях та конкурсах і не лише таких, що пов’язані з модельною діяльністю. Відтак найменша «перлинка 2015» Валерія Панасюк, якій нещодавно виповнилося лише 8 років, здобула черговий титул Гран-прі у Міжнародному телевізійному Фестивалі талантів «TV START», що проходив наприкінці цієї зими в українській столиці. Дівчинку визнали кращою у номінації «Шоу- програма».

- У мене був дуже гарний номер на пісню «Сонечко», який мені допомогли втілити на сцені гімнастки з клубу «Золота осінь», і на який мені знімали кліп. А ще у мене були яскраві костюми, які придумали ми разом з мамою. Реалізувала наш задум відома рівненська дизайнерка Тетяна Блажкова, - розповідає Валерія, - а «Перлинка» допомогла мені стати розкутішою та подолати страх перед сценою. Найяскравішім спогадом з цього фестивалю для мене стало вручення корони і кубку.

Як у Рівному святкуватимуть День молоді (+Програма заходів)

13-річна Софія Шарапа наприкінці лютого цього року виборола титул Гран-прі серед 22 дівчаток з всієї України у конкурсі «Найстильніша Українка 2015», який відбувся 21 лютого у Житомирі.

-Звичайно, я б не виборола таку високу нагороду якби не досвід з «Перлинки Рівного 2015». На конкурсі «Найстильніша Українка 2015» я почувалася впевненою на сцені, завжди посміхалася, як нас вчили. Я переконана, що мої позитивні емоції передавалися глядачам. Найбільше мені запам’яталися репетиції - постановник дуже весело і чітко пояснювала та показувала нам що і як робити. Я представляла себе в доволі таки незвичному для себе образі - це Рок-образ. Я себе ніколи не уявляла Рокером, тому для мене це було трішки заважко. Утім це не завадило отримати мені корону, а разом з нею і новий досвід.

У Рівному будуть відбирати виконавців на фестиваль "Червона рута"

Володарка головного титулу 14-річна Христина Старенька одразу після «Перлинки Рівного 2015» у вересні торік здобула абсолютну перемогу в номінації «Відкриття року» на Всеукраїнському конкурсі моделей TOP POINT, в якому взяли участь більше ніж півсотні конкурсанток.

- «Перлинка» додала мені впевненості у собі, навчила як правильно себе подавати. Я стала комунікабельною та витривалішою. Найяскравіший спогад, звичайно ж, церемонія нагородження та вихід «Моя фантазія» - я танцювала індійський танець. Найважче в конкурсі було запам’ятати всі постановки виходів. Але я прислухалася до зауважень, була терплячою і зосередженою, тому мені все вдалося. Я і надалі хотіла б брати участь у подібних конкурсах, розвиватись в модельній справі, а головне вступити до престижного університету.



Переможниці в номінації Гран-прі 13-річній Валерії Степаненко є теж чим пишатися. Дівчина посіла 2 місце у Всеукраїнському конкурсі ессе «Я – європеєць», в якому взяло участь понад 4,5 тисяч учасників – учнів загальноосвітніх навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій. Роботу рівнянки визнали однією з кращих. Критеріїв, за якими оцінювали конкурсні роботи, було багато. Серед них - неординарність висловлених думок та творчий підхід.

-Перемога у цьому конкурсі для мене є надзвичайно важливою. Оскільки гармонійний розвиток – передусім. Разом з тим я мрію про модельну кар’єру. А ще, я хочу брати участь у концертах, виставах, де всі зібрані кошти йтимуть на благодійність хворим діткам.

Маленьких рівнян запрошують взяти участь у фотопроекті “Дітки-ягідки”

Зараз тривають останні приготування, репетиції та майстер-класи до Фіналу «Перлинки Рівного 2016». Дівчата активно включаються в організаційні процеси - все для того, щоб в неділю, 26 червня дивувати глядача у Міському Будинку Культури. Квитки можна придбати у касі Будинку Культури, або за телефоном: 0673605122.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ