Ми у Facebook
27.06.2016, 14:30

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати» [Фото+Відео]

У своєму другому спарингу на зборах на Львівщині НК ФК «Верес» зустрівся з представником української Прем’єр-ліги – ФК «Карпати» (Львів). Як і у попередній грі проти аматорів із ФК «Миколаїв» рівняни здобули перемогу з мінімальним рахунком 1:0.
Як повідомила Інформаційна служба рівненського клубу, поєдинок пройшов у суботу, 25 червня, у Львові на стадіоні «Україна». Відзначимо, що у стартовому складі львів’ян з’явилося відразу два представники Рівненщини – Амбросій Чачуа і Дмитро Кльоц.

«Карпати» (Львів) – НК «Верес» - 0:1 (0:1)

Головний арбітр: Олександр Кальонов (Львів).
Асистенти: Юрій Суряк, Олег Притула (обоє – Львів).

«Карпати»: Підківка – Костевич, Нестеров, Рижук, Мірошніченко, Кравець, Худоб’як, Ксьонз, Чачуа, Кльоц, Бланко-Лещук.

Запасні: Сілецький, Маркович, Лобай, Новотрясов, Страшкевич, Кузик, Окечукву, Вербний, Сениця, Гемега.
Головний тренер: Анатолій Чанцев.

НК «Верес» - перший тайм: Попович – Западня, Борзенко, Зозуля, Неплях, Кучеров, Орловський, Герасимець, Степанюк, Сікорський, Волошинович.

НК «Верес» - другий тайм: Когут – Пінчук, Білий, Ткачов, Штаненко, Гарванко, Койдан, Логінов, Лакуста, Яременко, Худоб’як.

Головний тренер: Володимир Мазяр.

Гол: Борзенко (21).
Попередження: Борзенко (34).

Незважаючи на спеку, суперники доволі активно розпочали гру. Гості із перших хвилин матчу продемонстрували свою націленість на боротьбу із вищим за рангом суперником. А у середині першого тайму рівняни відкрили рахунок.

Після розіграшу рівнянами штрафного удару господарі зуміли відбитися. Втім, пропустили другу хвилю атаки, яку уникнувши офсайду точним ударом завершив новачок Народного Клубу Сергій Борзенко. Матч проти «Карпат» Сергій, до слова, розпочав із капітанською пов’язкою.

До перерви «Верес» міг забити і вдруге. Ростислав Волошинович виконав швидкісних забіг по флангу і видав хорошу передачу на Ігоря Сікорського. Втім, той забарився з ударом і втратив гольову нагоду.

«Карпати» відповіли не менш гостро. Але Єгор Попович зіграв надійно, ліквідувавши вихід суперника віч-на-віч. Підстрахував воротаря у цій ситуації і Артур Западня.

Після перерви Володимир Мазяр повністю змінив склад своєї команди. Природно, що більш активно в атаці діяли господарі, яким потрібно було відігруватися. Але забити бодай гол у ворота НК «Верес» гравці «Карпат» так і не зуміли.

Натомість гості на останніх хвилинах змарнували ще один гострий момент. Повернувшись у гру через пошкодження Ігоря Худоб’яка, міг забивати свій другий у матчі гол Сергій Борзенко – м’яч влучив у перекладину.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Вболівальники назвали ім’я кращого гравця «весняного» «Вереса»

Рівненський «Верес» достроково повернувся у Першу лігу

По завершенню матчу головний тренер НК «Верес» Володимир Мазяр поділився своїми враженнями від контрольного матчу проти львівських «Карпат».

«Ми виконали своє завдання і, повірте, ніякої ейфорії від перемоги над «Карпатами» немає, ми чудово розуміємо, в якому вони зараз стані знаходяться. У першому таймі у нас було багато браку, особливо в лінії атаки, але вже дещо з’являється, те, що ми хочемо. Поки що я задоволений ставленням футболістів до своєї праці, але розумію, щоб далі рухатись, як кажуть хірурги, треба десь зробити боляче, щоб потім було добре», - відзначив головний коуч рівнян.

А вже у понеділок, 27 червня, «Верес» проведе ще один контрольний матч, у Моршині проти стрийської «Скали». Початок гри об 11:00. Цим поєдинком команда завершить перший навчально-тренувальний збір. Другий збір «Верес» розпочне 30 червня і пройде він теж у Славському, що на Львівщині.

ФОТОГАЛЕРЕЯ МАТЧУ "КАРПАТИ" - "ВЕРЕС"
















На правах реклами