Ми у Facebook
27.06.2016, 11:00

На рівненському «Авангарді» українські регбісти розгромили чехів [+Фото]

Збірна України успішно стартувала у чемпіонаті Європи з регбіліг у групі «С». В поєдинку проти чеської збірної українці під керівництвом Геннадія Веприка здобули впевнену перемогу. Показово, що за господарів зіграли вихованці рівненської школи регбі Андрій Хрусюк, Вадим Полюхович та Андрій Шакура.
25.06.2016 року. Рівне, стадіон «Авангард».
Група «С» чемпіонату Європи з регбіліг

Збірна України – збірна Чехії – 46:6 (24:6)

Україна: Б. Веприк, Андрейченко, Шалаєв – 4 (9 хвилина, 13, 68, 72), Хрусюк – 4 (22 хвилина), Гранковський, Скорбач – 4 (6, 77 хвилини), Шакура – 4 (64 хвилина), - 2 (22, 40, 64, 68, 77), Полюхович, Семеренко, Козак, Трусов, Щербина, Троян – 4 (40 хвилина).

Запасні: Коваль, Овсянніков, Грищенко, Карпенко.
Головний тренер: Геннадій Веприк.

Чехія: Спачек, Вочел, Продль – 4 (18 хвилина), Ріктер, Кіттль, Бжох, Коліска, Сівка, Седіна – 2(18 хвилина), Немецек, Пешот, Прейнчек, Павлік.

Запасні: Адамец, Валента, Франта, Худрлік.
Головний тренер: Владіслав Цінтлер.

Спроби: 9 – 1
Реалізації: 5 – 1

Як повідомляє інформаційна служба НК ФК «Верес», ще до перерви українці оформили доволі солідну перевагу в рахунку, здійснивши п’ять спроб та вдало виконавши дві реалізації.

Після перерви збірна України продовжила переважати чехів у швидкості і ще чотири рази наші регбісти перетинали лінію залікового поля гостей із м’ячем у руках. Більш виважено господарі підійшли і до виконання реалізацій. Одразу шість очок ударами з місця у другому таймі команді приніс Андрій Шакура.

Загалом же на рахунку рівнянина, а нині гравця РК «Київ» - 14 очок.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сьогодні регбійна команда "Рівне" побореться з франківцями за "бронзу"

У неділю в Рівному – свято регбі

Нагадаємо, що окрім команд України та Чехії у групі «С» чемпіонату Європи з регбіліг виступають збірні Латвії і Мальти. Переможець квартету завоює путівку до групи «В».

До слова, збірна України відіграла офіційний матч у Рівному вперше. Співорганізатором зустрічі збірних України та Чехії виступив Народний Клуб «Верес» (Рівне).

«Було дуже приємно грати перед рідними вболівальниками. На перших хвилинах матчу ми дещо хвилювалися, але потім це минулося і наша команда серйозно затисла суперників. Ми серйозно готувалися до цієї гри і повністю переграли суперника. Були швидшими і більше хотіли перемогти. Налаштовуємося лише на перше місце», - поділився враженнями після матчу Андрій Шакура, гравець РК «Рівне».

«У сьогоднішньому матчі ми налаштовувалися лише на перемогу. Серйозно готувалися. Скажу, що перемога була очікуваною, адже раніше ми вже обігрували чехів. Хоча, маю сказати, що суперник дав нам бій. Вважаю, що у грі-відповіді у Чехії нам буде непросто. Хочу також зауважити, що в таких прекрасних умовах збірна ще не грала. Це зразок того, як потрібно організовувати і проводити матч такого рівня. Це і сітілайти, і реклама, радіо- і телевізійний супровід, шалена підтримка вболівальників на стадіоні. Грати було дуже приємно. Вірю, що збірна ще зіграє у Рівному», - відзначив Геннадій Веприк, головний тренер збірної України з регбіліг.

«Сьогодні нам було дуже непросто. Суперник переважав нас у швидкості, був більш наполегливим. Мені сподобалося те, з яким запалом стадіон підтримував українську збірну. Намагатимемося організувати щось подібне у жовтні у Чехії», - пообіцяв Владіслав Цінтлер, головний тренер збірної Чехії.

ФОТОГАЛЕРЕЯ МАТЧУ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З РЕГБІЛІГ УКРАЇНА - ЧЕХІЯ













На правах реклами