Ми у Facebook
28.06.2016, 10:00

Куди звертатись рівнянам, щоб отримати вклади неплатоспроможного "Фідобанку"

Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
Як писало ОГО 24 травня цього року "Фідобанк" віднесли до неплатоспроможних і почали виводити з ринку

Як повідомляє Фонд гарантування вкладів, виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки) та за депозитними договорами, строк дії яких закінчився до 20 травня 2016 року (включно).

"Банк Михайлівський” потрапив у список неплатоспроможних

Мешканцям Рівненщини виплати здійснюватиме "Укргазбанк".

З метою уникнення черг, необхідно звернутися до контакт-центру "УКргазбанку" для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 044-494-46-50, або з мобільного - 358. Реєстрація здійснюється цілодобово. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН).

Скільки коштує малина на ринках Рівного?

Працівники контакт-центру призначать дату та адресу відділення АБ «Укргазбанк», в якому можна буде отримати вклад.

У визначений день потрібно буде звернутися до призначеного відділення "УКргазбанку". При собі необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків, а також, бажано, копію договору на розміщення вкладу у "Фідобанку".

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 20 травня 2016 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду —www.fg.gov.ua, на сайті ПУАТ «ФІДОБАНК» www.fidobank.ua та у відділеннях даного банку.





На правах реклами