Ми у Facebook
02.07.2016, 11:30

Поліцейські спіймали шістьох крадіїв, які півроку орудували в шістьох районах Рівненщини (ФОТО)

Окрім Рівного та Рівненського району, від рук зловмисників постраждали мешканці Дубенського, Сарненського, Володимирецького, Костопільського та Млинівського районів.
Злочинна група "професіоналів" поставила "справу" на "потік" й навіть отримувала на певні речі замовлення. Ще двоє спільників "працювали" в інших населених пунктах області.

Четверо рівнян лише у Рівненському районі з початку року зуміли скоїти 28 крадіжок. Оперативники Рівненського районного відділення поліції на «гарячому» затримали крадіїв.



30-, 32-, 35- та 45-річний жителі обласного центру, маючи за плечима не менше десяти років колонії, чи не щодня обкрадали мешканців навколишніх сіл. Найстарший з них — організатор групи. Він стояв на варті та розподіляв обов’язки відповідно до "спеціалізації" кожного "професіонала". Адже один із них краще умів обікрасти новобудову, інший – автомобіль чи будинок.



До рук зловмисників потрапляло все: болгарки, шуруповерти, газонокосарки, електродрbлі, автомагнітоли, велосипеди тощо. Чоловіки так вправно «працювали», що через деякий час вже отримували замовлення на той чи інший товар.





Останньою крадіжкою, до якої долучилися троє чоловіків, стало господарство 60-річного жителя села Грабів. Зловмисники навідались до нього 23 червня близько першої ночі. Та, коли брали майно, підозрілі звуки почули господарі та вийшли розібратися. Зловмисники накивали п’ятами.Оперативники спіймали 35-річного рівнянина, коли той виходив із лісопосадки, де заховався. Викрили згодом і його 32-річного спільника. Обох взяли під варту.

Спіймали злодія, який обікрав Свято-Воскресенський собор Рівного

Відносно 45-річного організатора та четвертого спільника правоохоронці проводять слідчі дії.

Крім того, як встановили правоохоронці, для обкрадання громадян в інших районах, залучалися житель Костополя та навідниця - його співмешканка. Працівники поліції проводять з ними слідчі дії.

На Рівненщині хлопець спіймав злодія-рецидивіста

За фактом грабежу, поєднаного з проникненням у помешкання, крадіжок з проникненням у приміщення, та за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 186, частиною 3 статті 185 та за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до десяти років за ґратами.

За повідомленням Відділу комунікації ГУНП в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ