Ми у Facebook
04.07.2016, 09:00

Останній тур чемпіонату області з футболу завершився скандалом [Фото+Відео]

В заключному матчі 9 туру в Чемпіонаті області з футболу (перша ліга), в якому здолбунівський «Волинь-Цемент» приймав оржівський ОДЕК, команди не дограли вісім хвилин. Поєдинок перервали після 82 хвилини, коли головний тренер господарів Олександр Довгалець розбив обличчя асистенту арбітра.
Перша ліга. Результати матчів 9 туру.
"Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - ФК "Млинів" - 1:1, "Сокіл" (Радивилів) - "Маяк" (Сарни) – 1:1, ФК "Малинськ" - ФК "Садове" - 4:1, "АГАТ" (Гоща) - "Случ" (Березне) - 0:1


Зважаючи на статус лідера клубу з Оржева і «аутсайдерський ранг» «Волинь-Цементу», у Здолбунові якогось іншого результату, ніж упевнена перемога гостей, не очікувалося. Проте здолбунівчани проявили характер і дали справжній бій фавориту. Гості відкрили рахунок у зустрічі лише наприкінці першого тайму, провівши «гол у роздягальню» - на 45 хвилині відзначився півзахисник Вадим Панас.

Не надто успішно справи в ОДЕКа пішли у другій половині зустрічі, та врешті-решт, форвард Оржева Віктор Каращенко на 82-й хвилині збільшив перевагу свого клубу до двох м’ячів. З таким розвитком подій не погодився коуч «Волинь-Цементу» Олександр Довгалець. Він, вважаючи що гол було проведено з офсайду, не знайшов нічого кращого, ніж вдарити в обличчя «винуватця» - бокового суддю, який не зафіксував положення поза грою.

Зрозуміло, що після такого головний рефері зупинив матч та відправив команди у роздягальні. Тепер долю поєдинку буде вирішувати контрольно-дисциплінарний комітет обласної федерації. Майже напевне КДК РОФФ зарахує «Волинь-Цементу», але поки що, маючи в запасі дві гри, ОДЕК залишився на другому місці в турнірній таблиці.

Турнірну ж таблицю очолив ФК «Малинськ», який без проблем розгромив удома ФК «Садове» з рахунком 4:1. Земляки садівчан із гощанського ФК «АГАТ» створили сенсацію зі знаком «мінус», мінімально програвши на рідному полі березнівському «Случу», а «Ізотоп-РАЕС» у Вараші не зумів подолати дебютанта із Млинова.

Чинний чемпіон із Сарн втратив чергові очки. Цього разу у Радивилові місцевий «Сокіл» укотре доказав, що є «грозою авторитетів» і виграш у попередньому турі в Оржеві – далеко не випадковість.









БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ ФК "АГАТ" - "СЛУЧ"

БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ "ВОЛИНЬ-ЦЕМЕНТ" - ОДЕК









Кубок області, 1/2 фіналу. Перша гра. «Ізотоп-РАЕС» - ФК «Малинськ» 2:5

Вже на восьмій хвилині поєдинку господарі вели 2:0 після ударів Корзюка і Ковбасюка, проте ще у першому таймі гості зусиллями Мельничука, Сондака, Назарчука і Царьова забезпечили комфортний результат 2:4. У другій половині кращий бомбардир березнівської команди Брикса встановив остаточний рахунок, зробивши виїзд «атомників» до Малинська простою формальністю.

Нагадаємо, що в іншій парі ОДЕК крупно обіграв лідера другої ліги - «Колос» із Кричильська – 5:0. І хоча попереду ще матчі-відповіді в обох парах, можна з високою ймовірністю стверджувати, що у фіналі Кубка області з футболу сезону 2016 ми побачимо протистояння ФК «Малинськ» та ОДЕКа.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В обласних футбольних змаганнях команди відіграли 7 тур

ОДЕК втратив лідерство у Чемпіонаті області

Друга ліга. Результати матчів 9 туру.
"Калина" (Бугрин) - "Агат" (Симонів) - 0:3, ФК "Острог-Академія" - "Коливань" (Клевань) – 1:2, ФК "Зоря" - "Стир" (Демидівка) - 2:1, "Верес-Водник" (Рівне) - "Сокіл" (Садове) – 3:0, ФК "Вельбівне" - "Імпульс" (Дубно) - 1:2


Головним матчем туру стало протистояння у Рівному місцевого «Верес-Водника» та «Сокола» з Садового. Обидві клуби перебували у лідерській групі і в разі успіху в цій грі зміцнювали свої претензії на вихід у play-off. Більш налаштованими на боротьбу виявилися саме господарі. «Студенти» вже у першому таймі провели два голи, а в другому просто закріпили перевагу третім. Як наслідок, «Сокіл» зазнав другої поспіль поразки з результатом 0:3 і вилетів з першої трійки.

Аналогічний результат був зафіксований у і Бугрині, щоправда там перемогу святкували гості з Симонова. «Агат», який досить невпевнено провів початок сезону, під кінець першого кола зумів мобілізуватися і в другому гощанському дербі впевнено переграв лідера на його ж полі. Завдяки виїзні перемозі в Острозі дубенський «Імпульс» потіснив «Калину» з друого місця на третє.






На правах реклами