Ми у Facebook
05.07.2016, 10:20

«Олімпійське літо» прийшло на Костопільщину та Гощанщину [+Фото]

Стадіон «Колос» в Костополі та табір «Агатівка» в Гощанському районі стали місцем проведення чергових турів фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо». Це спортивне свято зараз стартувало на Рівненщині і буде тривати до закінчення літнього канікулярного періоду.
Спека на костопільському стадіоні не стала на шляху до видовищної боротьби, котру продемонстрували всі без виключення команди. Малеча з неабияким завзяттям намагалася не віддати ні секунди своїм суперникам, однак цього разу трішки кращою за своїх суперників стала команда «Реал Мадрид», лише на декілька балів їм поступилася команда «Альфа і Омега», котра у підсумку стала другою, а бронзові нагороди зуміли вибороти діти з команди «Борці».

По закінченню командних естафет на учасників чекали індивідуальні конкурси. Використовуючи різноманітний спортивний інвентар діти наполегливо доводили один одному, що саме вони є найкращими, найсильнішими і найвправнішими. В конкурсі «Кільця», під час якого було потрібно накидати спеціальні кільця на конуси, перемогу здобув Кошутар Дмитро, а його товариш по команді «Альфа і Омега», Левчик Владислав, здобув перше місце в конкурсі зі скакалкою. Кривульський Ілля з команди «Реал Мадрид» зумів понад хвилину жонглювати футбольним м’ячем, чого було достатньо для тріумфу в конкурсі «Володар м’яча», а в конкурсі з обертання обруча на талії, під назвою «Гімнастичний», найкращий результат зуміла продемонструвати Мельник Христина з команди «Горизонт».









МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Олімпійське літо» на Рівненщині стартувало з Дубно

У Рівному відбувся перший тур спортивного фестивалю серед членів ОСББ

А до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Агатівка», що в Гощанському районі, «Олімпійське літо» прийшло вдруге у цьому сезоні.

Урочиста частина розпочалася з параду команд, котрі в образах Давньогрецьких богів, одягнених в традиційні хітони, пройшлися колоною перед глядачами тримаючи в руках емблеми своїх команд і синхронно вигукуючи олімпійські гасла. Після чого під звуки Гімну України на щоглі замайоріли Державний прапор та прапор Міжнародного олімпійського комітету, а у спеціальній чаші запалав вогонь «Олімпійського літа», що і символізувало початок змагань.

Естафети і конкурси, котрі підготували для дітей організатори, дозволили малечі продемонструвати всі свої навички у вправах зі спортивним інвентарем. Всього за перемогу в естафетах боролися 9 команд, по 10 представників у кожній, і всі вони були сформовані з дітей різного віку і різних загонів, тому сили були рівними.

В дружній, але непоступливій боротьбі завершився командний етап змагань, тріумфатором якого стала команда «Українські Боги»; зовсім трішки їм поступилися діти з команди «Reebok», котрі у підсумку стали другими; а право здійнятися на третю сходинку п’єдесталу здобула команда «Українські отамани».

Одразу після визначення найкращих команд, дітям було запропоновано позмагатися в індивідуальних конкурсах, під час яких всі мали можливість продемонструвати особисті вміння і поборотися за нагороди від організаторів. У конкурсі з обертання обруча на талії багато учасників продемонстрували дуже хороші результати, однак кращою з кращих, цього разу була Крючок Владислава з команди «Вікторія»; Хацюк Микола, з команди «Reebok», став «Володарем м’яча» зумівши найдовше жонглювати футбольним м’ячем; а Юрчик Олександр, з команди «Українські Боги», оформив дубль, здобувши перемогу у вправі з накидання кілець на спеціальні конуси і у вправі з володіння скакалкою.

Всі переможці та призери отримали медалі та дипломи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Кожен учасник був нагороджений хорошим настроєм і апетитом перед обідом.

Наступними, хто прийме «Олімпійське літо», буде спеціалізований санаторно-оздоровчий комплекс «Веселка».
















На правах реклами