Ми у Facebook
07.07.2016, 14:20

Названо переможців конкурсу від журналу "Маленькі рівняни" - "Наше літо"

Завершилося тижневе голосування та коментування світлин, які було надіслано на конкурс "Наше літо". Конкуренція була насправді запеклою, але переможців у конкурсі всього троє.
Нагадаємо, що на конкурс можна було надсилати світлини, які мають відношення до літнього відпочинку. Тематика була необмеженою. Саме тому креативні батьки надсилали фото на природі, морях, озерах, шезлонгах та показали дуже цікаві образи своїх діток.


Вже скоро у Рівному новий випуск журналу "Маленькі рівняни"


Переможців конкурсу "НАШЕ ЛІТО" ми обирали за такою системою: перше місце - за кількістю "лайків" у соціальній мережі, друге - за кількістю коментарів, а третє місце - це світлина, за яку проголосував наш редакційний колектив журналу "Маленькі рівняни".


7 липня о 10 годині усі голосування було припинено. Ми записали усі результати кожного учасника і готові назвати імена переможців.


Отож, перше місце та 482 лайки отримала СОФІЙКА. Фото дівчинки буде на сторінках рівненського глянцю "Маленькі рівняни", а також сертифікат на безкоштовне відвідування ковзанки від партнера конкурсу.





Друге місце та 95 коментарів отримала Адель. Фото дівчинки теж буде розміщено на сторінках глянцю, а також від партнера конкурсу МУЛЬТІПАРК ви отримаєте два сертифікати на безкоштовні атракціони.





Третє місце - це вибір редакції "Маленькі рівняни" - Іларія. ФОто її буде розміщено у глянці, а також у подарунок ви отримаєте один сертифікат на атракціон.






На правах реклами