Ми у Facebook
07.07.2016, 12:00

Під театром у Рівному - стихійний ринок

Торговці з землі з вулиці Сагайдачного після того, як їх розігнала поліція, знайшли нове місце для торгівлі.
У стихійних торговців з землі після розгону відбувається міграція в інші місця Рівного

Про це у соцмережі Фейсбук повідомила керівник літературної частини Рівненського облмуздрамтеатру Ірена Боровець:


"Дорога Поліціє Рівного! Я вас люблю і поважаю, і дуже ціную те, що робите для міста. Але оце - як в тому анекдоті, коли один чувак паркує іншого, а потім каже: "А тепер виходь з машини і подивись, що ти наробив". Так от прийдіть під театр зі сторони магазину "Ельдорадо" і подивіться на плоди розгону ринку. Вчора одна бабуся сиділа і з машини продавала чорниці, а сьогодні до бабусі + дядько вже продає на бордюрі ягоди. Хоча ні, не дядько він поставив дітей, бо їм менше влетить напевне, а сам періодично підходить до них перевірити чи все ок. Я не проти торгівлі, але вибачте не під стінами театру... Хто нам потім прибере гнилі огірки-помідори і картонні ящики? Чи розсипані чорниці.
П.С. Можна звичайно так все і залишити, і перевірити спрацює геометрична чи арифметична прогресія у питанні зростання продавців-театралів. Я ставлю не геометричну.


Рівне: у Басівкутському озері виявили нову небезпеку

Нагадаємо, що скарги на те, що торговці з землі після того, як їх розігнали, продовжують свій бізнес просто в іншому місці, а не йдуть на ринки міста, надходили і раніше.

А перед цим торговці влаштовували бунт проти розгону.





На правах реклами