Ми у Facebook
12.07.2016, 21:15

Молодь з Рівненщини безкоштовно відвідала концерт Джамали у Львові

Минулого тижня молодь з усіх кутків Рівненської області побувала на одному з найкращих джазових фестивалів східної Європи – Alfa Jazz Fest, який пройшов у Львові.
Організатори фестивалю завчасно забронювали частину квитків для молодих людей з усієї України і безкоштовно їх подарували.

Музичну програму Alfa Jazz Fest можна назвати найкращою в Україні і однією з кращих у Європі. На фестиваль кожного року приїжджають знані світові виконавці джазу та молоді талановиті музиканти, зокрема, з України.

Окрасою цьогорічного концерту став виступ української співачки Джамали, яка цього року перемогла на Євробаченні.

Рівненська молодь після концерту мали можливість поспілкуватися з Джамалою, задати їй свої питання та зробити спільне фото.



«Скажу чесно, шанувальників джазу серед нас не було, але після концерту Джамали ніхто не залишився байдужим. Нам дуже сподобалось», - розповіла Світлана Нездюр, яка побувала у Львові.



На концерті були присутні діти та молодь з Гощанського району. Їхню поїздку до Львова організував депутат Рівненської облради Юрій Благодир. «Найменше, що може зробити кожен з нас – спробувати допомогти молоді та дітям у їхньому всебічному розвитку. Зокрема, крім концерту, діти ще сьогодні побували на оглядовій екскурсії по Львову» - повідомив депутат.

Alfa Jazz Fest – це міжнародний джазовий фестиваль, який щороку у червні проходить у Львові починаючи з 2011 року. Цього року на фестивалі виступили музиканти з України, Польщі, Великої Британії, Італії, Нідерландів, Німеччини та США.

До теми:

Перемога Джамали на Євробаченні: думки школяра з Рівненщини

ФОТО: Яскраві образи Джамали на Євробаченні

У Рівному одесит Георгій Матвіїв грав джаз на бандурі [Фото+Відео]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ