Ми у Facebook
13.07.2016, 16:00

Рівнянам про вступ-2016: покрокова інструкція з електронної подачі документів до вишу

Де відбувається реєстрація абітурієнтів для вступу у виші та як зареєструватися - інформує Міністерство освіти і науки.
Реєстрація вступників відбувається на сайті: http://ez.osvitavsim.org.ua/

Інформація про те, як вступнику зареєструватися, як використовувати електронний кабінет, що буде доступний кожному зареєстрованому абітурієнту, а також сама процедура подачі електронних заяв є в інструкції на сайті Міністерства оборони.

Рівнянам про вступ-2016: електронні заяви у виші подати неможливо

Для успішного вступу важливо правильно та достовірно ввести дані.

Наприклад, середній бал атестату про повну загальну середню освіту вступник має вводити вручну, а також підвантажити скан-копію додатку до цього атестату. У випадку, якщо навчальний заклад при перевірці виявить помилкові дані про середній бал атестату, він має право відмовити абітурієнту в участі у конкурсному відборі.

В перший день вступної кампанії абітурієнти подали майже 100 тисяч заяв

Нагадуємо, що в цьому році системою «Подання заяв в електронній формі» зможуть скористатися у повній мірі тільки вступники, які мають атестат про повну загальну середню освіту та сертифікат ЗНО 2016 року і бажають вступити на денну форму навчання за ступенями молодший бакалавр, бакалавр (магістр і спеціаліст медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань). Кожен абітурієнт в 2016 році зможе подати 15 заяв на 5 різних спеціальностей у будь-який університет за власним вибором. Також цього року, як і в минулому, діятиме система “пріоритетності”. За цією системою абітурієнт повинен проранжувати усі свої заяви, незалежно від того, в які університети він подає документи, від одного до п’ятнадцяти, де 1 – це найвищий пріоритет заяви, а 15 – найменший пріоритет.

Завдяки цьому ранжуванню електронна система буде знати, за якою логікою зараховувати абітурієнта. Спочатку система перевірятиме, чи проходить абітурієнт на бюджет за заявою його першого пріоритету, якщо абітурієнт не проходить, система автоматично переходитиме до перевірки за другим пріоритетом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ