Ми у Facebook
13.07.2016, 17:00

Рівняни - про напад собак на пенсіонера: думки з соцмереж

Соцмережі сколихнула новина про те, як собаки з приватного розплідника покусали пенсіонера.
Нагадаємо, що подія трапилася на вулиці Костромській.

Иришка:
Є закон про утримання собак такої породи у вольєрі. Пригрозити, якщо сам не застрелить собаку то застрелять його, при чому випадково.


Андрій:
"Яка різниця якої породи собака.
А от якої породи хазяїн який їх виховав?
"

Владислав:
"Ну я живу тут рядом. С собаками всегда ходят гулять на холм славы наемные парни с девчатами. Собаки на поводке, но без намордников. Кучу раз проходил мимо и агрессии от них не было. Живут они в вольере за забором в частном доме тут, на "беверли хиллз". Гавкают п*ц...всю ночь... я не знаю как там люди рядом в частных домах живут и почему даже они не могут найти на него управу, а люди вроде в этом районе не последние живут, (мусора, прокуроры всякие, короче со связями и баблом) Очень это все странно.... видимо большая шишка этот мужик что разводит их."

Рома:

"до чого там собаки?
власнику шию звернути, для таких собак повинно бути спеціально відведене місце
"

Лена:
"Якщо не доходить так, самі щось робіть. Бо якщо і далі чекати поки влада щось зробить той справді дійде до того, що буде смерть"

Діма:
"Та собаки ні причому... Така їх сутність гавкати й кусати... А хазяїну справді гранату за пазуху кинути і все.

Спускають постійно все на тормозах, от і наслідки. А раз врізати штраф пару сотень гривень, або посадити, і всім хазяїнам таких собак буде наука!!!
"

Катя:
"І якого хрена тибетських мастифів тримають в місті? Цей "пітомнік" треба за його межі обов*язково! і питання ще одне...де був власник? Як собака і при яких обставинах кинулась..Бо поки зрозуміти не можу..ЧИ не було провокації? бо я поки сомніваюсь що власник взяв і випустив собаку погуляти.."

Олексій:
"в ЕС та США з домашніми собаками, що гуляють без намордників за межам відведених зон, дуже просто роблять - одразу величезний штраф хазяїну. В них власник собаки недодумається виставляти в соцмережах фото де його собацюра, як у нас в Рівному, бігає без намордника по Гідропарку поблизу дитячого майданчика. Там за відеофікасацію одразу приходить штраф, дуже великий. А відеокамери в них скрізь."

Сергій:
"Ходіть по вулиці з ножами ...думаю не жалко купити нормальний ніж за 200 і 400 грн і якщо попадеться така х*я на вулиці - зразу різать!"

Викладачі та студенти виступають проти розплідника собак


Lady:
"я люблю тварин, але коли таке б сталося, певно б отрути всюди насипала і не кажіть, що тварини не винні! Здохне одна собака, то може хазяїн зачеше, де не чесалося, бо це ненормально і місце розташування того розплідника і те, що витворяють ті собаки... Господи прости, нехай би всі були здорові, та вревнена, що влада в курсі і їм там відкати регулярно капають на карман або знову чийсь кум-брат-сват"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ