Рівняни діляться секретами смачного тіста на піцу
"600 г. борошна (4 склянки)
1 ст. теплої води (можна не кип'яченої)
2 яйця
1 ст. л. цукру
0.5 ч. л. солі
1 пакетик (11 грам) сухих дріжджів (або пів пачки звичайних)
Тісто получається пухке і смачне, всім рідним подобається))"
Сергій Ремаєв:
"Я роблю по простому рецепту:
3 стакана борошна;
2 столових ложки олії;
2 яйця;
Пів стакана теплої води (або молока, я більше люблю молоко);
Пів чайної ложки солі."
Віка Ужвін:
"Тісто на сметані:
200г сметани
400 борошна
1 яйце
Тісто виходить дуже тоненьке і хрустке"
Наталія Кузнецова:
"50 гр дріжджів,200 мл молока,1 ст.л. сметани,сіль,борошна щоб замісити тісто. Вихід -2 піци."
Рівняни обрали найкращу піцерію
Ірина Мосійчук:

Катюня Гриб:
"Дріжджі сухі, вода, оливкова олія, приправи, мука."
Яна Черняк-Стельмах:
"У Велмарті заготовки їхнього виробництва👍🏻
Вже декілька раз купляла і все супер, і час тратити не потрібно😀"
Таня Ушакова:
"120 гр води 2ст.л оліі 25гр дріжджів сіль чепотка цукру спеціі трав у мене базилік борошно 😉"
Вікторія Коханевич:
"500 гр муки, 50мл оліі, чайна ложка солі і стільки ж цукру, дріжджі, стакан мінеральноі води(мінералку використовую сильногазовану, щойно відкриту), 20 хв тісто чекає, тоді випікаєте."
Лена Паньковець:
"Краще замість олії добавляти в тісто маргарин"
Діна Мельник:
"1 столова ложка сухих дріждів, 2 стакана муки, 1 столова ложка цукру і чуть солі, це все перемішуємо в мисці!
А в окрему миску вбиваємо 1 яйце, 3 столові ложки олії (можна оливкову якщо є) і пів стакана водиі і це все збиваємо просто вилкою, а тоді цю суміш вливаємо в суху суміш і замішуємо! Тісто має в теплому місці піднятися і це розкачуємо і ложим начинку, це на одну квадратну велику дечку, якщо треба більше, то все подвоюємо!
Тісто тонке і смачне!"
Рівняни обрали найкращу ковбасу
Екатерина Ситнова
"Я не додаю дріжджів. А роблю так: Мука, вода, яйце, сіль, цукор, оливкова олія. Інколи додаю замість води молоко або ж кефір. Вимішую. Ставлю в холодильник на годину , можна довше. Розкатую тоненько. Головне, щоб всі інгредієнти в начинці були вже готові. Ставлю в добре розігріту духовку на хв15-20. І вуаля - BonAppeti. Якось залишилося тісто і я його заморозила, то потім коли робила на ньому піцу, то ще краще вийшло, прям такими пупиришками, як в піццерії буває. 🍕😋"

"Газмережі" проводить обслуговування у Рівному з тимчасовим відключенням газу

Рівненська філія "Газмережі" повідомляє про проведення планового технічного обслуговування газових мереж у багатоквартирних будинках обласного центру. У зв'язку з необхідністю виконання цих робіт, тимчасово буде припинено розподіл газу за низкою адрес.
переглядів: 176
ТОП-5 ВНЗ Рівненщини за рейтингом "Освіта.ua"

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» оприлюднив свіжий рейтинг ТОП-200 ВНЗ України, до якого увійшли п'ять провідних закладів вищої освіти Рівненської області. Розповідаємо про кожен з них, їхні особливості та переваги для майбутніх студентів.
переглядів: 185
Бананова шкірка – секрет пишного саду та кімнатних рослин

Виявляється, звичайна бананова шкірка – це не просто харчові відходи, а справжнє джерело цінних поживних речовин для ваших рослин. Замість викидати її у сміття, подаруйте своїм зеленим улюбленцям неймовірний заряд енергії та здоров'я!
переглядів: 218
16 травня на Рівненщині знову очікуються нічні заморозки

Рівненський обласний центр з гідрометеорології попереджає про збереження небезпечних погодних умов на території області. За прогнозами синоптиків, у ніч та ранок 16 травня очікуються заморозки в повітрі 0..-2º, що відповідає ІІ рівню небезпечності – помаранчевому.
переглядів: 260
Як боротися з яблуневою плодожеркою: найефективніші методи захисту саду

Яблунева плодожерка – один із найнебезпечніших шкідників плодових культур. Крім яблуні та груші, пошкоджує плоди сливи, аличі, абрикоса, черешні, персика і деяких інших культур, але найбільшої шкоди завдає в насадженнях яблуні.
переглядів: 219