Ми у Facebook
20.07.2016, 20:00

Головний редактор журналу "Маленькі рівняни": "Разом можемо дарувати посмішки!"

Минув всього лиш місяць, і ми з вами знову зустрілися на сторінках уже липневого номера журналу “Маленькі рівняни”. Нам надзвичайно приємно, що після першого випуску глянцю ми отримали від вас, наші любі читачі, так багато позитивних відгуків та приємних коментарів.
Нас тішить ваш інтерес, а підтримка надає натхнення творити і працювати далі. Наш творчий колектив радіє тому, що ви хочете, щоб світлини ваших діток були на сторінках журналу, а також тому, що ви так активно долучаєтеся до конкурсів, які ми постійно готуємо для вас!

Липневий випуск журналу “Маленькі рівняни” ви зараз тримаєте у руках, а серпневий номер вже у процесі підготовки. Він побачить світ напередодні великого свята для країни — Дня Незалежності. На сторінках журналу ви побачите креативні фотосесії, патріотичні образи маленьких рівнян, а також ми вже готуємо чимало цікавої інформації для дітей та їх батьків.

Рівнянка Ліна Корнійчук: “Пишаюся тим, що у мене така донька” [+Фото]

Крім того, запрошуємо маленьких рівнян надсилати фото для участі у нашому наступному конкурсі “Моя вишиванка – найкраща” і змагатися за перемогу. Свої фото надсилайте на електронну адресу редакції info@ogo.ua та шукайте подробиці конкурсу на сторінці OGO у соціальній мережі “Вконтакті” – vk.com/rivne_ogo.

Фіналісти (троє діток) отримають розміщення фото у вишиванках на сторінках серпневого номеру глянцю “Маленькі рівняни” та прекрасні призи від партнерів конкурсу.


Неймовірні фотосесії, корисні поради та досвід батьківства - на сторінках журналу "Маленькі рівняни" [+Фото]


Усміхнені обличчя підростаючого покоління – це насправді те, чого так потребує наш світ, у якому ми так часто чуємо погані новини і все рідше відкриваємо серця одне одному. І саме тому нашим журналом ми хочемо хоч трішки примножити тепло у цьому світі й намалювати хоча б на ще сотні облич посмішки. Сподіваємося, нам це вдається.

Приємного читання журналу та до нової зустрічі вже наступного місяця!

Головний редактор журналу “Маленькі рівняни” Ольга Лірник.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ