Ми у Facebook
21.07.2016, 17:00

Під час презентації журналу “Маленькі рівняни” зібрали більше двох тисяч гривень на благодійність

Гучний сміх дітей та оплески дорослих супроводжували презентацію журналу “Маленькі рівняни”, яка відбулася у ресторані “Le Chalet” на Відінській, 39а. Першого червня ресторан представив рівнянам нове меню, зручну стоянку й оновлений літній майданчик. Учасники презентації журналу оцінили це першими!
На презентацію першого випуску видання у простору, зручну і затишну залу ресторану “Le Chalet” були запрошені добрі друзі редакції “ОГО”, журналу “ВІТАЄМО!” та зірки нового глянцевого журналу “Маленькі рівняни”.

– Надзвичайно приємно, що у ці дні ми відзначаємо дві важливі події – це чотири роки нашому рівненського глянцевого журналу “ВІТАЄМО!” та вихід першого номера дитячого журналу “Маленькі рівняни”, – говорить засновник Видавничого дому “ОГО” Віктор ДАНИЛОВ. – З нагоди цієї події ми зібрали наших друзів, партнерів та самих героїв видань, щоб спільно розділити нашу радість.

Рівнянка Ліна Корнійчук: “Пишаюся тим, що у мене така донька” [+Фото]

Ідея видавництва дитячого журнальчика у ВД “ОГО” зародилася вже досить давно, але, як кажуть самі видавці, все сталося саме в той момент, коли цього просто потребує місто Рівне.

– Якщо згадати, з чого все почалося, то одного разу просто самі ж читачі наших видань підказали, що Рівному дуже потрібний дитячий журнальчик, де було б багато усміхнених діток, поради для батьків та цікава інформація ПРО та ДЛЯ дітей. Час минав, а ідея і далі не втілювалася в життя, але, не дарма кажуть, що на все воля Божа. Саме тому цей журнальчик народився саме зараз, саме тоді, коли він так потрібен, – до Дня захисту дітей у 2016 році, – ділиться спогадами редактор журналу “Маленькі рівняни” Ольга ЛІРНИК.



Зірка обкладинки глянцю "Маленькі рівняни", модель МА Panna model managemnt Влада КИСЕЛЬОВА не змогла особисто прийти на презентацію, бо вже на відпочинку, а от мама Влади – Мирослава – з радістю завітала на захід.

– Надзвичайно приємно, що моя донечка прикрасила обкладинку журналу. Радіємо, що вона тішить нас своїми перемогами, а тепер стане відомою на все місто, – говорить пані Мирослава. – Завдяки заняттям у МА Panna model managemnt Влада здобула чимало нових знань та вмінь і стала набагато впевненішою у собі.

Самі ж гості свята з радістю завітали до ресторану “Le Chalet” на це урочисте дійство, адже це не тільки можливість гарно провести час, поспілкуватися з друзями, налагодити нові знайомства та ознайомитись із новими цікавими пропозиціями від “Le Chalet”, а й долучитися до благодійності.


Неймовірні фотосесії, корисні поради та досвід батьківства - на сторінках журналу "Маленькі рівняни" [+Фото]


– Я сьогодні порахувала, скільки часу ми вже співпрацюємо з Видавничим домом “ОГО”, і це справді неймовірна дата — вже 17 років! Мені дуже приємно, що редакція розвивається, народжуються нові проекти та видання. Хотілося б усьому творчому колективу побажати подальших успіхів та всього тільки найкращого, – говорить організатор фестивалю “Металеве серце України” Ніна КРОКА.



Усі присутні на презентації взяли участь в аукціоні. Лотами стали вироби вихованців Олександрійського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, а всі виручені під час аукціону кошти пішли на придбання спортивного інвентарю для цього ж центру реабілітації. Загальна сума коштів, які вдалося зібрати, – 2 тисячі 270 гривень.

– Я не очікував того, що ми зберемо таку суму, наші діти просто в шоці. Я обіцяв, що ми зможемо придбати за виручені від виробів коштів м'яч для них, а тепер це дозволить нам придбати якісний спортивний інвентар, – наголошує директор обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Сергій ЯКОБЧУК.
Після презентації пан Сергій поділився інформацією про те, що вдалося придбати за виручені під час аукціону кошти – це намет Hannah Troll та трос Slackline. Намет коштував 2100 гривень зі знижкою, а трос – 700 гривень. Пан Сергій доклав кошти, яких бракувало, щоб придбати спорядження, і тепер діти із задоволенням його вже використовують.

Таким заходом Видавничий дім "ОГО" ще раз довів, що завдання медіа – це не тільки постійно розвиватися, вигадувати нові проекти та ініціативи, а й найголовніше – не забувати про тих, кому нині так потрібна наша допомога. Тому редакція вже готує новий випуск журналу "Маленькі рівняни" та в планах має ще чимало нових та цікавих ініціатив! Дякуємо адміністрації та колективу ресторану “Le Chalet” за гостинність і чудове обслуговування!




Партнер презентації журналу “Маленькі рівняни” – ресторан “Le Chalet”
м. Рівне, вул. Відінська, 39а
(096) 280-48-48
(093) 687-73-33





На правах реклами