Ми у Facebook
21.07.2016, 10:40

Рівняни можуть виграти ноутбуки, оплативши комуналку в Приват24

ПриватБанк запустив нову акцію до початку навчального року «Ноутбук за комуналку в Приват24», яка діє з 1 липня 2016 до 30 вересня 2016 року.
У рівнян з`явилась унікальна нагода, здійснюючи платежі в Приват24, меню "Мої платежі", виграти 1 з 9 ноутбуків. Стати учасником акції може кожен клієнт ПриватБанку, віком понад 16 років, який зареєструється в акції та здійснить комунальні та інші платежі на сайті privat24.ua в розділі "Мої платежі" на суму від 50 грн. Чим більше платежів, тим більше шансів виграти ноутбук. Розіграш ноутбуків відбудеться в 3 етапи по 3 ноутбуки щомісяця. Учасник акції за весь період акції може виграти лише один ноутбук.

Клієнти можуть отримати детальну інформацію за тел. 3700 (цілодобово, безкоштовно з мобільних телефонів) або на pb.ua/chat.

Щомісяця через ПриватБанк рівняни здійснюють близько 50 тис. комунальних платежів на загальну суму понад 7 млн грн. Оплатити за світло, воду, газ та інше можна за кілька хвилин у відділеннях банку, через термінали самообслуговування та в Інтернет-банку Приват24.

Якщо Ви не вмієте або не знаєте як можна оплачувати платежі дистанційно в Приват24, працівники відділеннь завжди раді Вас навчити
Чекаємо Вас у відділеннях ПриватБанку.

Нагадуємо, що акція діє до кінця вересня. Щоб виграти ноутбук потрібно зареєструватися в акції на сторінці https://promos.privatbank.ua/ та здійснювати комунальні та інші платежі на сайті privat24.ua в розділі "Мої платежі" на суму від 50 грн!

Чим більше платежів, тим більше шансів виграти ноутбук!

Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.





На правах реклами