Ми у Facebook
24.07.2016, 11:00

Відомого рівненського лікаря вбили у власному офісі (+ ФОТО, ВІДЕО)

Тіло Андрія Лимича було знайдене у ванній кімнаті приватного офісу.
На вулиці Соборна, у ванній кімнаті приватного медичного кабінету виявлено закривавлене тіло власника - 65-річного рівнянина, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що чоловік був лікарем східної медицини та здебільшого спеціалізувався на лікуванні алкозалежних. Його офіс-квартира, де медик приймав пацієнтів, знаходиться на першому поверсі багатоповерхівки.









Як повідомляють "РТБ" та "Рівне 1" загиблим виявився відомий лікар Андрій Лимич, який займався нетрадиційною медициною та досліджував історію свого роду.

Андрій Лимич
Андрій Лимич


Лікар Андрій Лимич: "Кожна добра справа має бути доведеною до кінця"

Того вечора, 23 липня, 43-річний житель Рівного разом із дружиною прийшов до лікаря на процедури через болі у спині. О пів на десяту вечора, лікар запропонував підвезти свого пацієнта додому, бо, мовляв, уже пізно.

Подружжя вийшло на вулицю почекати лікаря, та коли той довго не з’являвся, рівнянин пішов шукати його в офіс, де і побачив А. Лимимча мертвим.




Експерти на тілі лікаря виявили чотири колоті рани шиї. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника.







На правах реклами