Ми у Facebook
01.08.2016, 10:00

"Підведемо клієнта, кинемо напризволяще в критичний момент" - рівнянка про міське таксі

Про халатне ставлення до роботи однієї із рівненських служб таксі рівнянка повідомила у соцмережах.
"Складається таке враження, що ця контора працює не за принципом "Підвеземо клієнта швидко, вчасно і з комфортом", а "Підведемо клієнта, кинемо на призволяще в критичний момент"."- саме так рівнянка описує роботу таксі "Оптимальне" у спільноті "Вилка-мікс".

Виявляється, дівчина замовила таксі, аби встигнути на вранішній потяг до Львова, в результаті - ні таксі, ні вибачень не отримала:

"Вчора ввечері я замовила таксі на сьогоднішній ранок, на 6.15. щоб встигнути на львівський потяг на 6.46...Завчасно забронювавши машину на сайті і отримавши підтвердження, я із спокійним серцем лягла спати. Якби ж то знаття!

О 6-й ранку я зателефонувала кумі, щоб уже виходила, бо до мене зателефонував оператор таксі, замовленого вчора і попередив, що мені буде подано машину. Кума моя сказала, що вона змушена була замовити собі інше таксі, бо в її районі не знайшлось автомобілів тієї служби, яку вона викликала. Здогадайтесь що за служба? Правильно - таксі Оптимальне (579)!.

Поки розмовляла із нею, мені прийшло смс від оператора таксі, яке викликала я. На моєму районі теж не знайшлось автомобіля. На годиннику було 6.11. Я зателефонувала оператору і стала вимагати щоб мені НЕГАЙНО було подано машину, бо при першому дзвінку я повідомила, що їхати мені потрібно на залізничний вокзал. Думаю, що при найменшому напруженні курячого мозку, пані, яка обіцяла мені замовлений автомобіль, могла б здогадатись, що я поспішаю на потяг. Але все, на що вона спромоглась це фраза "А що я можу зробити?"

...І до Львова потрапили уже іншим потягом - не відміняти ж поїздку тільки через те, що обіцяний сервіс - то всього лише цяцянка. Їхали у загальному вагоні, без комфорту, добирались вдвічі довше і приїхали стомлені, роздратовані і бажаючи пекельних мук тим, хто нас на це прирік.


Читати також:

Інформація для рівнян: вашою сторінкою у соціальній мережі можуть заволодіти шахраї

Коли у Рівному спаде спека і похолодає

З 1 серпня рівнян-споживачів газу обслуговуватимуть у новому центрі (+ФОТО)





На правах реклами