Ми у Facebook
01.08.2016, 14:20

Відпочинок на Рівненщині: база відпочинку ”Гуляй хата”

Відпочинок в лісі, біля озера для сучасної людини — ідеальна можливість відпочити тілом і душею, дихаючи свіжим цілющим повітрям та насолоджуючись тишиною та спокоєм.
Комусь більше до душі неспішні прогулянки вузькими стежками або відпочинок на сонячній галявині під спів птахів, засмага біля лісового озера. Інші ж воліють обрати походи за грибами, ягодами, різні фізично активні вправи, що приносять в кінці дня приємну втому і почуття глибокого задоволення. Не менш популярний вид «лісових» розваг — це багаття, шашлики й печена картопля, пісні під гітару і розмови під зоряним небом. Лісовий відпочинок може бути таким же приємним і комфортним, з усіма вищесказаними варіантами, як і перебування в «зірковому» готелі, якщо ви виберете правильну базу відпочинку.

Ви можете в цьому переконатись, обравши нашу базу відпочинку "Гуляй хата". Належний рівень сервісу та приємні розваги — ось що завжди отримують клієнти бази відпочинку "Гуляй хата".



База відпочинку "Гуляй хата" знаходиться за 70 км від міста Рівного в с. Хотин, біля річки Комарниця.



Відвідавши нашу базу відпочинку, ви зрозумієте, що означає справжній і повноцінний лісовий відпочинок. Для наших гостей ми приготували затишні і комфортабельні номери, з яких відкривається чудовий вид на незайману цивілізацією природу. Виходячи з будиночка, ви потрапляєте прямо в чарівний світ соснового лісу, повного чудес і цілющих ароматів. Ви можете одразу пірнути в ставок з чистою водою або сісти в човен та поплавати. Якщо ви дійсно дбаєте про себе і своє здоров'я, то всього кілька днів, проведених на базі відпочинку "Гуляй хата", повернуть вам душевну рівновагу і упевненість в своїх силах. Зараз при виборі місця відпочинку або свята все більше людей звертають увагу не тільки на ціни і асортимент розваг, але і на красу навколишньої природи.



База відпочинку "Гуляй хата" зустрічає своїх гостей ароматом соснового лісу та приємною прохолодою чистої води озера. Це ні з чим не порівнянне відчуття для будь-якого міського жителя, адже кожен мріє вдихнути цілюще чисте повітря на повні груди, особливо після міського смогу.

Величну красу сосен ні з чим не сплутаєш і ніколи не розлюбиш. Взимку або влітку, в будь-яку погоду ліс дружелюбно вітає подорожніх.

Саме мальовничий краєвид приваблює багатьох відвідувачів і відвідувачок нашої бази відпочинку: фото на катамарані посеред озера незмінно виходить дуже романтичним.

Проте не останню роль відіграють і самі будиночки. Ви будете приємно вражені дерев'яними будівлями в еко-стилі, а також по-домашньому затишними кімнатами.

Не менш привабливим для наших гостей є барбекю-зона з бесідками. Тут проходять самі веселі та романтичні миті відпочинку.

На базі "Гуляй хата" взимку і влітку відпочивають друзі і колеги, насолоджуючись природою і гарним настроєм.

Затишна місцевість біля річки, зручні будиночки і доглянута територія були і залишаються гордістю нашої бази відпочинку.



Лазня — традиційно улюблене місце відпочинку і оздоровлення. Ще в давнину щотижневе відвідування лазні вважалося обов'язковим і дуже приємним ритуалом. І це невипадково — адже де, як не в лазні можна очистити не лише тіло, але і душу від напруги і втоми, які накопичилися за час робочих буднів. Адже справжній комфорт і задоволення від лазні можна відчути тільки в гармонії з природою. Лазня, розташована на території бази відпочинку "Гуляй хата", подарує вам можливість вдихнути повними грудьми свіже повітря, яке не знайти в задушливому мегаполісі.

БІЛЬШЕ ФОТО


Купання в чані — для нашої місцевості нова та вже улюблена багатьма процедура.

Вода підігрівається прямо в чані, і ви отримуєте приємні відчуття, знаходячись всередині чана, особливо взимку, коли повітря морозне, а ви надворі купаєтесь в гарячій воді!

БІЛЬШЕ ФОТО


У нас ви зможете оздоровити свій організм з допомогою таких процедур, дихаючи цілющим ароматом соснового лісу та купаючись в чистій воді озера.

До ваших послуг будиночки, кожен з яких має:

- терасу над озером;
- 2-спальне ліжко;
- розкладний диван;
- шафу для одягу;
- камін;
- телевізор;
- туалет, біде;
- душ, є фен;
- холодильник, чайник;
- міні-кухню на терасі;
- мангал, шампури, казан;
- велика гойдалка з дерева;
- гамак.

ПОСЛУГИ ТА РОЗВАГИ:

Російська баня:
- парова;
- дубові і березові віники;
- душ, є фен;
- рушники та простирадла;
- туалет;
- басейн;
- кімната відпочинку;
- диван розкладний;
- телевізор;
- холодильник;
- чайник;
На вулиці великий стіл, мангал, гамак...

Купання в чані:

- чан під відкритим небом;
- поряд кімната відпочинку з розкладним диваном та буржуйкою;
- велика гойдалка з дерева;
- 2 великі столи;
- вишка для огляду місцевості.

БІЛЬШЕ ФОТО


Катамарани і човни.

Zip-line - (тарзанка) над озером, довжина 220 м.

Барбекю зона:

- 4 альтанки над озером;
- Мангали, де можна приготувати смачний шашлик;
- Гойдалки;
- Освітлення для приємного вечірнього відпочинку.

Можна половити рибу.

Для того, щоб добре відпочити, не обов'язково далеко їхати від рідного дому. Нові бази відпочинку можна знайти буквально в годині їзди від міста Рівного, благо наша місцина володіє великим набором мальовничих пейзажів і затишних сільських куточків. Головною перевагою відпочинку на Рівненщині є відсутність необхідності акліматизуватися до нових погодних умов та близькість розташування.

Тож якщо ви хочете добре відпочити, набратися сил та оздоровитися - ласкаво просимо до бази відпочинку “Гуляй хата”!

БІЛЬШЕ ФОТО





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ