Ми у Facebook
02.08.2016, 09:20

Коли буде можна розрахуватися картками в касах рівненського залізничного вокзалу

Фото: market.korupciya.com.

Як повідомляв портал ОГО, одна із читачок поскаржилася на те, що не змогла заплатити за квиток за допомогою банківської картки у касі залізничного вокзалу в Рівному.
Начальник вокзалу станції “Рівне” ПАТ “Українська залізниця”, регіональна філія "Львівська залізниця” Олександр Мулявка пояснив, що з 1 грудня 2015 року вони перейшли на обслуговування до "Ощадбанку”. І відразу ж подали заявку на встановлення терміналів.

Учасники АТО з Рівненщини можуть одружуватися безкоштовно

Згідно з повідомленням прес-служби “Ощадбанку” такі термінали у касах рівненського залізничного вокзалу мали встановити до кінця липня цього року. Затримка пов’язана із розробкою нового інноваційного функціоналу, направленого на підвищення зручності використання торгових терміналів пасажирами "Української залізниці”.

Вступ 2016: сьогодні на Рівненщині стане відомо, хто вступив на бюджет

Як повідомив Олександр Мулявка, до нього зверталися фахівці “Ощадбанку” із запитанням, скільки терміналів мають встановити в касах залізничного вокзалу. А тому, як зазначає начальник вокзалу станції “Рівне”, він очікує, що термінали для розрахунку картками з’являться найближчим часом.

Слідкуйте за публікаціями порталу ОГО, щоб дізнатися коли встановлять згадані термінали в касах залізничного вокзалу в Рівному.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ