Ми у Facebook
04.08.2016, 18:40

У Рівному відзначили 50 000 абонента інтернету від “Укртелеком”

Підключення до мережі інтернет від “Укртелекому” для рівнянина Олександра Стригуна стало приємним моментом. Не тільки тому, що тепер чоловік отримує цю послугу, а неочікувано саме йому пощастило стати щасливим 50 000 абонентом інтернету від “Укртелеком”.


Команда “Укртелеком” на Рівненщині вражає клієнтів якістю обслуговування, сервісом та приємними сюрпризами.

Нам надзвичайно приємно, що наша робота приносить плоди. Адже за неповні три роки ми змогли збільшити на 10 тисяч кількість абонентів, які користуються нашим інтернетом. І що найголовніше — збільшили територію охоплення “Укртелеком” з 70 до 135 населених пунктів на Рівненщині, - говорить директор рівненської філії ПАТ “Укртелеком” Вадим Мосаковський.



Цього разу у рівненській філії вирішили нагородити свого 50 000 абонента, який підключив акцію інтернет від “Укртелеком”. Переможець обирався чесно та прозоро. Його обирали професійні аналітики компанії, які слідкують за підключеннями та відключеннями абонентів.

Свого 50 000 клієнта колектив рівненської філії ПАТ “Укртелеком” вирішив урочисто нагородити. Сам Олександр Іванович не зміг завітати за подарунком та прийняти вітання. Але замість нього на нагородження завітала онучка Анастасія, якій і вручили цінний подарунок — сучасний планшет.

Дівчина не приховує, що її дідусь був приємно вражений таким подарунком, а їй самій надзвичайно приємно отримати такий неймовірний та корисний сюрприз.






На правах реклами