Ми у Facebook
08.08.2016, 17:00

Рівненські "свободівці" спростували інформацію про обливання журналістки алкоголем

Відповідну заяву розмістили на офіційному сайті Рівненської обласної організації "Свобода".
Про інцидент з журналісткою портал ОГО писав у публікації Рівненську журналістку облили алкоголем: відпочинок «по-свободівськи»

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода" оприлюднила позицію цієї політсили з приводу цього інциденту:

На що замість кави звернути увагу на Лебединці: рівнянка дала поради владі

"5 серпня 2016 року портал новин "Четверта влада" опублікував матеріал, у якому звинуватив рівненських "свободівців" в інциденті, який стався з 19-річною журналісткою-практикантом цього видання напередодні. Проте жодних реальних доказів причетності "свободівців" до вказаних подій не надав.

За словами очевидців у кав'ярні, де були присутні "свободівці", були й інші відвідувачі. Також вищезгадана журналістка-практикант порталу "Четверта влада" особисто не зверталася до "свободівців" чи правоохоронців під час інциденту. Офіційно заявляємо, що жодного стосунку до прикрого епізоду, який стався із журналісткою-практикантом порталу "Четверта влада", "свободівці" не мають.

Закликаємо представників засобів масової інформації більш прискіпливо ставитися до матеріалів під час їх написання. Окрім того, Рівненська міська організація ВО "Свобода" звернеться до правоохоронних органів та прокуратури з вимогою провести перевірку на достовірність матеріалів, викладених журналісткою-практикантом порталу "Четверта влада"
.





На правах реклами