Ми у Facebook
09.08.2016, 14:20

Рівнянка Прищепа стала найкращою легкоатлеткою України в липні

На початку серпня закінчилося голосування щодо визначення найкращих легкоатлетів України в липні. Серед жінок це почесне звання здобула рівнянка Наталія Прищепа, у чоловіків – киянин Дмитро Лашин.
Перемогу в опитуванні у підсумку здобули атлети, які найкраще себе проявили на чемпіонаті Європи в Амстердамі. У жінок поза конкуренцією була золота медалістка континентальної першості у бігу на 800 метрів (1.59,70) Наталія Прищепа.

У чоловіків – Дмитро Лашин, який посів у столиці Нідерландів четверте місце у бігу на 10000 метрів з особистим рекордом (28.27,90).

Опитування традиційно проводилося серед членів Ради ФЛАУ, представників ЗМІ та вболівальників (у мережі Facebook). Голоси кожної з груп при підведенні підсумків враховувалися як третина усіх голосів.

Раніше Національний олімпійський комітет (НОК) України визнав рівненську легкоатлетку Наталію Прищепу найкращою спортсменкою липня. Її особистого наставника Андрія Попеляєва було названо найкращим тренером другого літнього місяця. Відзначимо, що рівнянка вперше отримала звання найкращої спортсменки місяця в Україні.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівнянка Наталія Прищепа - чемпіонка Європи з легкої атлетики

Рівненчанка Ольга Земляк на дистанції 400 метрів обігнала олімпійську чемпіонку

В найближчий час на Прищепу чекають чергові спортивні випробування. Вже у суботу, 13 серпня, вона бігтиме 1500 м, а в середу, 17 серпня, рівнянка стартує на XXI літніх Олімпійських іграх, які проходять в Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Наталія Прищепа буде бігти свою коронну дистанцію 800 метрів.

Нагадаємо, що після голосування з визначення найкращих легкоатлетів квітня в Україні також перемогу здобула рівнянка. Ольга Котовська стала найкращою серед спортсменок завдяки численним успішним стартам на міжнародних та вітчизняних змаганнях.





На правах реклами