Ми у Facebook
10.08.2016, 09:35

Симонів відзначив свій день народження з Ніною Матвієнко та легендарними зірками українського футболу

Недільний день 7 серпня для симонівчан та гостей села став справжнім святом. Адже з самого ранку футбольне поле біля школи стало перетворюватися на осередок свята та розваг.
Відзначення 471-ої річниці села Симонів розпочалося із футбольного турніру, в якому взяли участь без перебільшення легенди українського футболу.

- Нам надзвичайно приємно, що цього разу на наше свято приїхали легендарні зірки українського футболу (Динамо) та ветерани луцької “Волині”, а також зіграли дві наші місцеві команди - “Агат” Симонів та “Агат” Гоща, - говорить голова Гощанської районної організації Аграрної партії України Юрій Буркалець. - Приємно, що наші змагання, на відміну від багатьох інших, - це чотири години насправді чесної, чоловічої гри, в якій перемагають ті, хто показують гарну та зібрану командну гру.

Всього у турнірі зіграли п'ять ігор, за результатами яких перемогу у трунірі здобула команда з Гощі, друге місце вибороли симонівчани, третє ж місце отримали гості з Луцька. Ветерани “Динамо”, які поступилися у турнірі, попри це отримали колосальне задоволення та почесні призи.

На цьому спортивне свято у Симонові не завершилося, адже поряд з футбольним турніром, відбувалися змагання з перетягування канату, пляжного волейболу, арм-реслінгу та багатьох інших видів спорту. Переможці змагань під час урочистого нагородження отримали прекрасні призи, а що найголовніше — усі учасники отримали величезне задоволення від участі.

Гості ж свята відзначають - надзвичайно приємно, що в Україні розвиваються та процвітають такі села, як Симонів. А можливо це завдяки створенню нових робочих місць, згуртованості та бажанню працювати.

- Дивлячись на сьогоднішнє ваше свято, я можу з впевненістю сказати, що симонівчани вміють, як гарно працювати, так і гарно відпочивати. Я знаю про ваші успіхи у аграрному секторі, а тепер побачив, які ви прекрасні люди, які зберігають та примножують українські традиції, - наголосив голова Рівненської обласної партійної організації Юрій Супрунюк. - Приємно, що Симонів має стільки всесвітньовідомих земляків, які не тільки своїми думками, а і своїми діями не полишають своє рідне село. Можу з впевненістю сказати, що ви даєте приклад своїм сусідам, як потрібно спільними зусиллями відроджувати село в Україні.



Під час урочистого відкриття свята села успішних симонівчан відзначили організатори та гості свята. Надзвичайно приємно було побачити, що у селі є багато людей, які своєю працею роблять значний внесок у процвітання села, району та країни вцілому. Не забули на святі і про учасників антитерористичної операції з Симонова, яким вручили грошові допомоги. А як світилися щастям очі лікарів, які працюють у сільських ФАПах, яким лідер Аграрної партії Віталій Скоцик вручив новенькі велосипеди. Проте ще навіть під час офіційного відкриття Віталій Євстафійович не відкрив усі секрети свята села Симонів.

- Наше свято присвячено Дню села, який традиційно відзначають у день свята Маковія. Але так як цього року Маковія 14 серпня і припадає на піст, то наші священики порадили провести це дійство на тиждень раніше, - пояснює голова Аграрної партії Віталій Скоцик. - Я не приїжджаю в Симонів у гості, я тут живу і тому добре знаю, чим живе село. Тому ми багато працюємо над тим, щоб село розвивалося та рухалося вперед. Але найголовніше завдання, яке я ставлю перед собою — це створення нових робочих місць у селі, для того, щоб люди могли реально заробляти і не виїжджати за кордон.



Найбільшим сюрпризом для усіх присутніх на святі стали виступи неперевершених артистів Ніни Матвієнко та Дмитра і Назарія Яремчуків. Люди з радістю веселилися, танцювали та підспівували відомим виконавцям. А ліричні пісні пронизували серце і торкалися усіх сокровенних частинок душі присутніх.



Подібні свята, як у Симонові є підтвердженням того, що завдяки спільним зусиллям натхненників-підприємців, які створюють робочі місця, працьовитим жителям села та загальній ініціативності можна вже зараз не на словах, а власним прикладом доводити, що в Україні є і буде процвітаюче, насправді європейське село!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ