Ми у Facebook
23.08.2016, 16:40

Відомі рівняни приєдналися до патріотичного флеш-мобу в соцмережах (+ФОТО)

Користувачі Фейсбуку з Рівненської області започаткували новий флеш-моб.
Сьогодні у стрічці соціальної мережі можна побачити безліч фото з українськими прапорами. Користувачі також передають естафету своїм трьом друзям. Перше фото флешмобу з’явилося на сторінці помічника секретаря Рівненської міської ради Сергія Паладійчука:

Напередодні свята українського прапора придумали і вирішили реалізувати цікавий проект #Ukrainian_flag_challenge.

ФОТО - Як Рівне святкує День державного прапора України



Умови: фотографуємося на фоні українського прапору, виставляємо фото в фб і незабуваємо передавати естфету трьом своїм друзям. Нехай стрічка фейсбуку замайорить синьо-жовтим стягом, а пропори на фоні яких ви фотографуєтеся пропонуємо передати нашим бійцям на передову, де зараз є гостра потреба в них.

Як у Рівному відзначатимуть День Незалежності (+ Програма Заходів)

Мешканці Рівненщини радо прийняли таку пропозицію, вони не тільки фотографуються на фоні державного стягу, але й діляться своїми спогадами та емоціями:

Фото Миколи Бендюка у ФБ.
Фото Миколи Бендюка у ФБ.


Микола Бендюк — мистецтвознавець:

Хороша ідея наповнити Фейсбук національними кольорами! Ще далекого 1988 року я вивісив жовто-синій прапор на водонапірній вежі цукрового заводу в селі Оженин Острозького району. Це був вперше вивішений прапор на будівлі Рівненської області після визвольних змагань Української повстанської армії. (Правда на наступний день мене відразу з автобуса в Острозі пересадили в машину КГБ :) ) Сьогодні це повторив у себе на балконі і слава Богу КГБ вже не атуальне :)

Фото зі сторінки Ігоря Пасічника у ФБ.
Фото зі сторінки Ігоря Пасічника у ФБ.



Ігор Пасічник — ректор Національного університету “Острозька академія”:


Пригадую, коли вперше на посвяті в спудеї Острозької академії підіймали прапор України. Наші спудеї були першими в Україні студентами, які під час виконання гімну України та підняття державного прапора поклали руку на серце. Це була дивина для всіх присутніх гостей, тому що майже всі вони в цей час розмовляли і не звертали увагу на державну атрибутику. У вересні, коли відбуватиметься Інавгурація-2016, я впевнений, що не лише спудеї, а й тисячі присутніх гостей при виконанні гімну та піднятті державного прапора покладуть руку на серце з гордо піднятою головою. І це найвагоміше, на мою думку, досягнення до 25-річчя незалежності нашої держави.


Фото зі сторінки Помічника Секретрая<br />
Рівненської міської ради С. Паладійчука у ФБ.
Фото зі сторінки Помічника Секретрая
Рівненської міської ради С. Паладійчука у ФБ.



Сергій Паладійчук — cекретар Рівненської міської ради:


- Прапор - це символ держави та національної гідності! Це символ звитяги та боротьби за незалежність. Наш прапор - втілення надії на щасливе майбутнє кожного з українців. Пишаюся тим, що я українець!

Фото Петра Кралюка у ФБ
Фото Петра Кралюка у ФБ



Петро Кралюк - філософ, письменник та публіцист:


Оскільки щирі вкраїнці, типу Тадея Костюшка та Казиміра Пуласького, сотворили тую Америку (навіть Конституцію їм писав якийсь секретар із Бердичева), то в День українського прапора я зазнимкувася на фоні американського.

Також до естафети долучилися і працівники Рівненської ОДА:

Фото: rv.gov.ua.
Фото: rv.gov.ua.


Та помічник міського голови Рівного Олександр Джигирей:

Фото Олександра Джигерея у ФБ.
Фото Олександра Джигерея у ФБ.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ