Ми у Facebook
25.08.2016, 18:30

Рівнянка, ровесниця Незалежності, мріє про країну без війни

Редактор журналів "ВІТАЄМО!" та "Маленькі рівняни" Ольга Данилюк поділилася своїми роздумами про те, якою вона мріє бачити незалежну Україну.
Ольга, як ровесниця Незалежності, поділилася своїми роздумами про те, що хоче побажати державі з нагоди 25-ї річниці.

Напередодні Дня незалежності України я думала над тим, що мені – ровесниці Незалежності – хотілося би побажати своїй країні.

Досить часто ми можемо чути про те, що насправді наша незалежність – це щось формальне, номінальне, але я з цим точно не згодна. Адже наше бажання та прагнення незалежності розпочалося набагато раніше, ніж у 1991 році. Це процес, до якого прагнули, це зміни, за які боролися. Саме тому незалежність України для мене – це, з одного боку, конкретна в часі історична подія, а з іншого – довготривалий процес становлення, який триває і нині.


Якби незалежність була справді чимось нереальним, то наші хлопці не відвойовували б її ціною власного життя. А ми, кожен з нас, не міг би претендувати на звання творців Незалежності. Чому так можна назвати кожного з нас? Бо вже сьогодні нашими діями чи бездіяльністю ми впливаємо на ті події, що відбуваються в нашій країні.


ЧИТАТИ БЛОГ ДАЛІ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ