Ми у Facebook
26.08.2016, 15:40

Острозька академія підсумувала вступну кампанію: статистика вражає

У Національному університеті «Острозька академія» успішно завершилася вступна кампанія-2016, яка вкотре продемонструвала, що цей навчальний заклад обирають найрозумніші абітурієнти.
Так, цьогоріч середній мінімальний бал абітурієнта Острозької академії становить 165,4 , а максимальний — 199,5 із 200 можливих.

«Порівняно з іншими ВНЗ, це дуже високий показник і свідчення того, що в Острозькій академії навчатимуться досить розумні студенти, які в майбутньому стануть висококваліфікованими фахівцями. Наш університет — це вже всеукраїнський бренд сучасної якісної європейської вищої освіти. І це абсолютно виправдано, адже значна успішність працевлаштування наших випускників у престижних установах, сучасні підходи до навчально-виховного процесу, насичене і цікаве студентське життя визначають високий попит абітурієнтів на Острозьку академію», - ділиться враженнями ректор Острозької академії, професор Ігор Пасічник.

Щодо кількісної статистики, то цьогоріч до приймальної комісії Острозької академії надійшло 5246 заяв. Якщо врахувати, що ліцензійний обсяг прийому становить 625 осіб, то це найдзвичайно велика цифра охочих навчатися в Острозькій академії.

Як розповідає відповідальний секретар приймальної комісії НаУОА Галина Пастушок, на всі спеціальності був високий конкурс. Наприклад, мінімальний на державну форму навчання становив 8,23, а максимальний — 71,22.

Професорсько-викладацький склад та студенти щиро вітають першокурсників із успішним зарахуванням і чекатимуть їх на Інавгурації-2016 — церемонії посвяти в спудеї Острозької академії, яка відбудеться у День знань 1 вересня о 10. 30 на території академічного парку.

До теми:

"Ранкова кава": гість - ректор Національного університету "Острозька академія" Ігор Пасічник [ВІДЕО]

Ректор Національного університету "Острозька академія" Ігор Пасічник у програмі "Думки вголос" [ВІДЕО]

25: творці Незалежності. Настав час випускників Острозької академії





На правах реклами