Ми у Facebook
05.09.2016, 11:20

"Не подобається "Інтер" - не дивіться його", - рівняни про підпал телеканалу

фото Українська правда

"Гаряча" новина вчорашнього вечора - підпал редакції телеканалу "Інтер". Водночас рівняни досить неоднозначно сприймають і реагують на цю ситуацію.

Нагадаємо, що 4 вересня було скоєно напад невідомих на офіс телеканалу "Інтер". Було здійснено підпал будівлі, знищена телевізійна студія. Кілька співробітників компанії отруїлися чадним газом.

У соціальних мережах дискусію про підпал "Інтера" розпочав журналіст "ОГО" Олександр Шевчук:

Включив новини і вжахнувся. Те, що відбулося в редакції телеканала Інтер - це жахливо і не повинно бути в демократичній країні. І це повинно бути розслідувано якомога швидше.

Тримайтеся, колеги. Солідарний з Інтер


Ці слова почали коментувати рівняни:


Іванна Ковальчук
Особливо шокують коменти типу: "Піду підкину дров".

Sasha Shevchuk це Україна

Oleh Klets Дрова підкидати тупо. Тра бензин лляти.

Oleh Klets
Сань, де ти на інтері бачив журналістів? Горе-пропагандисти? Погоджуся.

Olesia Isaiuk Свобода слова не означає права молоти дурниці. Причому безкарно. А взагалі-то, здивована - ІНТЕР стільки разів ловили на відвертому підігруванні агресору, яке прикривалося свободою слова, що...

Максим Білецький Ну якшо стільки разів, то для вас не складе особливих труднощів скинути посилання на один сюжет де "відверто підігрували агресору"

Sasha Shevchuk друзі, кожен має право на свою точку зору й на свою редакційну політику. Вам не подобається Інтер? Не дивіться його...





На правах реклами