Ми у Facebook
06.09.2016, 16:00

Рівненський косметолог Ольга Щербяк допоможе вам у питаннях здоров’я та краси вашої шкіри

Шкіра людини – найбільший та найчутливіший орган людини, що виконує багато важливих функцій. Саме шкіра першою реагує на вплив навколишнього середовища, а тому часто за станом шкіри людини можна багато чого сказати про її звички, спосіб життя і стан здоров’я.


Кожна жінка хоче мати бездоганний вигляд. З віком шкіра втрачає пружність, еластичність і свою красу не тільки в результаті природного старіння, а й під впливом навколишнього середовища, ультрафіолетових променів, постійних стресів, поганих звичок та неправильного харчування.

Щоб довше зберегти шкіру молодою та здоровою, слід постійно про неї піклуватися і доглядати. Основний секрет молодості шкіри полягає у систематичному догляді й у підборі правильних косметичних засобів. Але якщо своїми силами повернути шкірі колишнє здоров’я не виходить, а різні засоби не допомагають позбутися зморщок, пігментних плям або акне, потрібно звертатися до спеціалістів.



Чарівних дівчат запрошують стати учасницями конкурсу "Краса по-рівненськи"

Рівненський косметолог Ольга ЩЕРБЯК допоможе вам у питаннях здоров’я та краси вашої шкіри. Вам сподобається індивідуальний підхід до кожного клієнта, великий перелік послуг, підбір комплексу процедур, які необхідні саме вашій шкірі, використання якісної ізраїльської та французької косметики і, звичайно ж, результат.

Як розповідає пані Ольга, першим важливим кроком до омолодження зрілої шкіри жінки є пілінг. Саме процедура хімічного пілінгу може вирішити такі основні завдання, як регенерація шкіри, усунення видимих ознак вікових змін, вирівнення загального тону обличчя. Це процедура нанесення на шкіру розчинів різних кислот з метою часткового або повного видалення рогового шару шкіри. Кислотний пілінг забезпечує рівне та контрольоване відлущування старих відмерлих клітин. Важливо підібрати для вас саме той тип пілінгу, який не травмуватиме шкіру, а сприятиме її омолодженню, стимулюватиме появу молодих клітин, волокон колагену та еластину, що забезпечить підвищення тонусу та еластичності шкіри обличчя.



Другим кроком є глибоке живлення шкіри за допомогою мезотерапії та біоревіталізації. Під час біоревіталізації у шкіру вводиться препарат з вмістом гіалуронової кислоти, яка починає взаємодіяти з клітинами шкіри, внаслідок чого для їх життєдіяльності створюються сприятливі умови. Така процедура сприяє глибокому зволоженню шкіри, усуненню темних кіл під очима, поліпшенню кольору обличчя, забезпечує тривалий ліфтинговий ефект і додає сяйво шкірі. Процедура абсолютно безпечна, не викликає ніяких алергічних проявів, діє відразу після ін'єкції, її можна поєднувати з іншими косметичними методами. А уколи можуть робитися в будь-якій частині тіла: на обличчі, руках, шиї, підборідді, причому це буде не видно озброєним оком, адже на шкірі залишиться всього лише маленька цятка, яка швидко зникне.

Як рівнянкам отримати ідеальну шкіру



Мезотерапія це так само множинні мікроін'єкції лікарських препаратів у шкіру. Ця методика вважається найбільш ефективною на сьогоднішній день серед методів продовження та збереження молодості без хірургічного втручання. У результаті мезотерапії поживні речовини проникають глибоко в шкіру і діють зсередини: у підшкірному шарі посилюється кровообіг, прискорюються обмінні процеси, швидше відбувається оновлення клітин. У мезотерапії використовуються як окремі препарати, антиоксиданти, так і спеціально розроблені вітамінні "коктейлі". Така методика допоможе при куперозі (судинна сітка), усуненні зморщок і носогубних складок, сприятиме поліпшенню структури шкіри, омолодженню та відновленню овалу обличчя.

– Шкіру варто довіряти лише професіоналам, адже це – орган надзвичайно важливий! Не потрібно виділяти шкіру та організм окремо. Насправді зовнішній вигляд шкіри безпосередньо залежить від внутрішнього стану, від того, наскільки здоровою є людина, і наскільки здоровий спосіб життя вона веде, – розповідає пані Ольга.






Косметолог Ольга Щербяк
Тел. (098) 455-84-46
Сторінка «ВКонтакті»: vk.com/lightinside777



ФОТО - У Рівному відбулося нагородження лауреатів проекту "25:Творці Незалежності" та презентація журналу "ВІТАЄМО!"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ