Ми у Facebook
07.09.2016, 18:00

ТМ Tanya GRIG – створюємо сукні, в яких наречені почуваються королевами

Дитиною, мріючи про казкову рожеву сукню з розкішним довгим шлейфом, точнісінько, як у принцеси, довжелезну фату та карету, запряжену білими кіньми, Таня й гадки не мала, що саме вона створюватиме весільну казку для багатьох наречених не лише України, а й усього світу.
А тепер весільні сукні ТМ Tanya GRIG можна зустріти у кращих салонах України, Польщі, Хорватії, Італії, Німеччини, Бельгії, Нідерландів, Австрії, Великої Британії та багатьох інших країн. І географія їхнього успіху з кожним роком зростає. У чому секрет такої популярності – спробуємо дізнатись у самої дизайнерки.

- Таню, що надихнуло Вас розпочати кар’єру дизайнера?

- Скільки пам’ятаю себе з дитинства, я завжди щось шила. Причому шила з таких матеріалів, які використовувати в пошитті додумалась би тільки дитина. В мене завжди були порізані обкладинки для книжок і зошитів. З них я шила всілякі сумочки та взуття для ляльок. Причому, зі спогадів моєї мами, намагалась робити це завжди дуже якісно та креативно: всі шовчики були рівні, а ідеї – зовсім недитячі. Пам’ятаю, із цупкої тканини зробила колекцію взуття та аксесуарів. Дуже вдячна мамі, що вона ніколи не сварила мене за зіпсовані речі. Отож, вже в той час видно було по дитині, чим вона мала б займатись, що закладено в її характері. Однак, у школі у нас дуже сильно викладали математику та фізику, і з часом я вступила на електрофізичний факультет Львівського політехнічного інституту. Здобута професія інженера неабияк допомагає у конструкціях та розрахунках, адже інженер – це так само дизайнер.

- Що, на Вашу думку, є головним в образі нареченої?


- Я завжди всім своїм клієнткам кажу, що найважливішим є те, як вона себе почуває. Жінка має бути впевненою в собі. Саме в цьому, на мій погляд, і криється запорука її успіху. Нареченій має подобатись її сукня, зачіска, макіяж, дарма, що інші можуть вважати її вбрання неприйнятним.
Наречена не повинна зациклюватись на якомусь одному фасоні, на моді. Звичайно, слід брати до уваги те, які елементи модні в цьому сезоні. Але найважливіше – щоб вбрання було їй до вподоби, навіть якщо це сукня її мами чи бабусі, і вона почувала себе в ньому гарною. Основне для нареченої, та й для кожної жінки, – почувати себе найкрасивішою, справжньою королевою! Жодна сукня не прикрасить, якщо очі не горять, якщо немає посмішки, якщо дівчина не задоволена чимось. Життя прекрасне, варто радіти кожній хвилині, варто любити життя.
Дівчатам, які планують виходити заміж, бажаю обрати ту сукню, яка залишить слід в їхньому житті. Адже, основне на весіллі – це весільна сукня нареченої. Якби я думала інакше, то, можливо, нічого в мене і не вийшло б у весільному бізнесі…

Таня Гріг (справа) та Наталя  Чулій, директор мережі весільних салонів  Грейс (друга зліва) на Виставці весільної моди Interbride Fashion Fair у Дюсельдорфі, Німеччина
Таня Гріг (справа) та Наталя Чулій, директор мережі весільних салонів Грейс (друга зліва) на Виставці весільної моди Interbride Fashion Fair у Дюсельдорфі, Німеччина



- Як обрати весільну сукню дівчатам, які мають пишні форми? На що потрібно в першу чергу звертати увагу?


- На мою думку, незважаючи на те, пишні форми має наречена чи ні, сукня повинна на ній сидіти ідеально. Як правило, якщо дівчина має пишні форми, їй личить декольте. Тому не варто вибирати сукню із занадто закритим, аж під шию, верхом. Інколи виникає необхідність прикрити плечі та руки. Я помічаю, що дедалі більше дівчат вишукують в собі все нові й нові комплекси. Не варто акцентувати на них увагу. Часто ці комплекси існують тільки у людини в голові. Саме основне правило для будь-якої нареченої – сукня повинна добре сидіти. Вона не повинна відставати, морщити. Зі свого досвіду роботи хочу порадити нареченим із пишними формами не обирати об’ємних, пишних суконь, адже такі сукні здатні зробити їх ще пишнішими. Обирати спокійніші силуети – А-силуети.

- Зараз весільна сукня може бути не лише білого чи кремового кольору, а й рожевою, синьою, або ж чорною! Як Ви ставитесь до таких кольорів для весільного вбрання? Чи варто одягати різнокольорову весільну сукню?


- Чому б і ні! Кожна людина індивідуальна. Не потрібно слухати нікого, окрім себе самої! В кожної дівчини її весілля – це все ж таки ЇЇ весілля! Це не весілля її мами, бабусі, сестричок чи подруг. Якщо вона хоче мати сукню рожеву, зелену чи з якимись кольоровими додатками – квітами, пасочками, брошками – будь ласка! Це буде дуже гарно та актуально. Зараз не існує жодних обмежень щодо кольору сукні. Я вважаю, це добре, якщо людина може проявити себе, показати з іншого боку, ніж усі інші.

Фотосесія колекції дизайнера в Амстердамі
Фотосесія колекції дизайнера в Амстердамі


- Нині все більшої популярності набирають так звані сукні-трансформери. На що варто звернути увагу нареченій при виборі такого вбрання?

- Це дуже гарна тема. Я її повністю підтримую. Часто буває, що наречена мріє одночасно про коротку, довгу, пряму та пишну сукні, однак не має фінансової можливості придбати декілька суконь. Сукня-трансформер дозволяє нареченій, поступово знімаючи або додаючи певні деталі, мати на весіллі дві чи навіть три різні сукні. Це цікаво, тому що дівчата дуже люблять перевтілюватись. Саме тому, я вважаю, що трансформери є надзвичайно актуальними, адже дають нареченій можливість виглядати постійно по-новому на весіллі, дивувати своїх гостей, поставати в різних образах на фотосесіях.

Фотосесія колекції дизайнера в Амстердамі
Фотосесія колекції дизайнера в Амстердамі


- Які нові тенденції увійшли до Вашої нової колекції?


- Цьогоріч ми зробили пряміші форми, менш пишні спідниці. Завдяки ідеї трансформерів нам вдалось створити більш зручне весільне вбрання, адже пересічна сучасна жінка не має навичок вправляння із пишними довгими сукнями зі шлейфами. Наші сукні дозволять розпочати весілля у більш помпезному вбранні, а потім, завдяки можливості відстібання шлейфа чи пишнішої спіднички, залишитись у прямій чи навіть короткій сукні. Червоною ниткою нашої нової колекції проходить прагнення зробити одяг нареченої максимально зручним та при цьому допомогти дівчині бути різною, мінятись протягом весілля.

- Якою Ви бачите ідеальну весільну сукню 2017 року?

- Ідеальна весільна сукня – та, яка подобається нареченій! Якщо сукня не подобається, свята не буде. Потрібно прислухатись до себе, а не до моди чи порад інших. Тоді буде гарний настрій і свято обов’язково вдасться!

- Що Ви побажаєте нашим майбутнім нареченим та всім читачам журналу “ВІТАЄМО!”?

- Казкового весілля! Щоб ви відчули себе королевою! Бажаю, щоб ви знайшли свою особливу сукню. Адже для багатьох дівчат весілля – це і є весільна сукня. Бажаю, щоб ви мали лише незабутні, яскраві спогади про ваш основний день у житті. І щоб усе життя було таким – яскравим, гарним, як весілля, щоб був добробут і був зв'язок з вашим чоловіком на всі роки життя, щоб ви його ніколи не втрачали. Адже щастя – це те, що залежить від самої людини! Звичайно ж, щастя всім нареченим бажаю. І любові!

Показ колекції у Лондоні
Показ колекції у Лондоні


Сукні ТМ Tanya GRIG
можна придбати у весільному салоні “ГРЕЙС” у Рівному
м. Рівне, просп. Миру, 15
natasha_chuliy@yahoo.com

Телефони
(0362) 26-76-62, (050) 339-42-99, (063) 817-79-61, (068) 240-48-14


http://gracewedding.com.ua





На правах реклами