Ми у Facebook
10.09.2016, 10:00

Рівнянам на замітку: гнучка цегла – інноваційний матеріал декорування та відновлення будинків

Гнучка цегла – інноваційний матеріал для декорування, який дозволяє не тільки швидко, але й зручно і без особливих зусиль прикрасити будь-яку будівлю як ззовні, так і зсередини.
Декорування фасаду – не менш важливий процес, ніж саме будівництво, адже за виглядом будинку складають своє враження і про його хазяїна. Але однією із важливих проблем, пов`язаних із декоруванням, є те, що це, як правило, технологічно складний, трудомісткий та дороговартісний процес. При чому він може бути вкрай повільним, адже деякі роботи можна виконувати лише за певних погодних умов.



Усі ці проблеми з легкістю вирішилися з появою новітнього матеріалу для облицьовування – гнучкої цегли. Саме гнучка цегла дозволить рівнянам недорого і без особливих зусиль прикрасити будинок як ззовні, так і зсередини. Гнучка цегла придатна до використання на будь-яких поверхнях. Оскільки матеріал є неймовірно гнучким, то його з легкістю і простотою можна використати для декорування не тільки стін, а й кутів, колон, камінів, арок та інших вигнутих чи опуклих поверхонь. За допомогою гнучкої цегли рівняни та мешканці Рівненщини можуть декорувати новобудови та оновлювати старі будівлі.



Гнучка цегла – полотно, яке на вигляд нічим не відрізняється від справжньої цегли і виготовлене з екологічно чистих складників: мармурової крихти та кварцового піску. Також у складі використовуються засоби для захисту від грибка та плісняви. Для зв'язування застосована акрилова дисперсія. Важливо, що фарбувальні пігменти з часом не вицвітають та не змінюють першопочатковий колір. На властивості гнучкої цегли не діє зовнішнє середовище. Більше того, при бажанні гнучку цеглу можна пофарбувати у будь-який інший колір, використавши акрилові, силіконові та інші фарби на водній основі та подібних розчинниках.



Перевагою гнучкої цегли у порівнянні з іншими матеріалами для декорування та відновлення будинків є те, що її використання не потребує ні додаткових затрат, ні сил, ні часу, ні грошей. Полотно важить біля трьох кілограмів на квадратний метр, тож не викликає проблем з доставкою. Технологія монтажу настільки проста та доступна, що з цим впорається будь-яка людина.



Процес монтування складається з кількох елементарних етапів. За необхідності полотно можна розрізати за допомогою ножиць або ножем. Після чого зубчастим шпателем нанести клейку речовину (можна і звичайний клей для кахельної плитки). Потім треба притиснути полотно до стіни руками, а також прокатати вузьким валиком, щоб виступив надлишок клейкої суміші. Насамкінець необхідно плоским шпателем чи іншим плоским інструментом втерти розчин для затирання швів. Для того, щоб подовжити строк використання гнучкої цегли, її варто обробити гідрофобізуючим (таким, що відштовхує воду) розчином.



Перевагою гнучкої цегли перед іншими матеріалами є те, що вона не вимагає попередньої підготовки до її використання. Не обов'язково, навіть, здійснювати армування стін, адже вона вже знаходиться на армуючій сітці, яка забезпечує додаткову міцність та стійкість матеріалу.



Попри таку простоту монтування, строк придатності цього матеріалу становить мінімум 50 років. А головне, що попри свою багатофункціональність та універсальність, у Рівному гнучку цеглу можна придбати за доступною ціною. Ціна у Рівному цілком доступна для пересічних українців – близько 200 гривень за квадратний метр, тоді ж як за кордоном вартість подібного матеріалу сягає кількасот доларів.



Замовити гнучку цеглу торгової марки “GIBKO” в Рівному можна за телефоном: 093 167 06 65.

Або написавши листа на електронну адресу: spoluka21@gmail.com.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ