Ми у Facebook
10.09.2016, 18:30

Вибух на Рівненському полігоні: на місці події працює оперативна група

Внаслідок вибуху постраждало кілька військових.
Під час проведення занять з тактичної підготовки, військовослужбовець, якого призвали на збори, необережно поводився з РПГ-18 (гранатометом), що призвело до вибуху. Через це, військовослужбовці, які находились поруч з ним отримали різноманітні поранення.

За наказом командувача військ оперативного командування негайно припинили всі заняття. Про цей випадок повідомили усьому особовому складу, що знаходиться на полігоні. Також з військовими провели додаткові заняття із техніки безпеки.
На місці події працює група оперативного реагування військової служби правопорядку, яка з’ясовує детальних обставин цієї події. Відповідно до наказу командира військової частини В0259 призначили службове розслідування.

Військовий прокурор Рівненського гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань вніс відомості про кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 414 Кримінального Кодексу України "Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення" за фактом отримання вогневого поранення військовослужбовцями.

Про це повідомляє прес-служба ОК «Захід».

Читайте також:

На Рівненщині підірвалися військовослужбовці

ВІДЕО: на Рівненському полігоні пролунав вибух


Вибух на Рівненському полігоні: стало відомо у якому стані військові






На правах реклами