Ми у Facebook
11.09.2016, 13:00

У Рівному на Степана Бандери трапилася ДТП - водій збив пішохода і втік з місця пригоди

Водій збив пішохода, який перетинав дорогу біля міської станції переливання крові

У суботу ввечері, 10 вересня, в обласну лікарню з численними травмами доставили 69-річного рівнянина. Чоловік потрапив під колеса авто на вулиці Степана Бандери. Водій автомобіля намагався втекти з місця події, повідомляє Рівне Вечірнє.

Смертельна ДТП на Рівненщині: зіткнулися дві вантажівки (+ ФОТО)

Як розповідають очевидці, близько 21-ї години вони почули різкий звук гальм та удар. А потім вулицею промчав автомобіль ВАЗ-2108 темного кольору — у напрямку гідропарку. Водій збив пішохода, який перетинав дорогу біля міської станції переливання крові. Від наїзду на людину автомобіль втратив один із двірників, який упав на асфальт.

Таксисти і перехожі встигли запам'ятати номери втікача і тут же зателефонували до поліції та "швидкої". Кілька чоловіків навіть стрибнули у мікроавтобус та поїхали за ним, щоб перехопити, однак це не знадобилося — поліція сама встигла затримати легковик на вулиці Тихій. Як виявилося, за кермом був 37-річний рівнянин.

У Рівному чоловік спочатку зачинився у чужій квартирі, а потім вистрибнув з вікна (+ФОТО)

Швидка допомога, за словами очевидців, була на місці менш ніж за три хвилини після виклику. Потерпілого госпіталізували у Рівненську обласну клінічну лікарню, де медики у нього діагностували політравму, переломи ребер та забійні рани.

ВІДЕО - Під час вибуху гранатомета на Рівненському полігоні постраждало семеро






На правах реклами