Ми у Facebook
12.09.2016, 13:00

Досьє на рівненського нардепа, подвір'я якого підпалили

Нагадаємо, що вночі підпалили альтанку в подвір'ї Юрія Вознюка.
Нагадаємо, що про підпал повідомив сам Юрій Вознюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Народний депутат України Вознюк Юрій Володимирович

Дата та місце народження: 31 січня 1980 року, місто Луцьк Волинської області. У 1983 році переїхав із батьками у Рівне.

Освіта: із 1986 по 1997 рік навчався в рівненській ЗОШ № 1. Займався легкою атлетикою (метання молота), кандидат у майстри спорту.

У 1997 році вступив до Міжнародного економічно-гуманітарного університету ім. С. Дем’янчука. 2002 року здобув вищу освіту за спеціальністю фінанси.

Юрій Вознюк продовжує вчитися – працює над дисертацією «Фінансування інвестиційної діяльності підприємств нафтогазової промисловості», аспірант Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана.

Сімейний стан: виховує чотирьох дітей

Трудова діяльність:

Під час навчання у вузі пішов працювати у ТзОВ фірма «Екорембуд» бухгалтером-економістом, пізніше працював на посаді фінансового директора.

Політична діяльність: за результатами виборів депутатів до Верховної Ради, обласних, районних, міських, районних у містах, селищних, сільських рад 31 жовтня 2010 року пройшов до Рівненської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі за списком політичної партії «Фронт змін».

До жовтня 2012 року очолював комісію з питань економіки, підприємництва та залучення інвестицій, був головою фракції «Фронт змін» у Рівненській міській раді...

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ





На правах реклами