Ми у Facebook
13.09.2016, 07:40

Сьогодні на Рівненщині починається унікальна програма співпраці між містами (+ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Згідно цієї програми співпрацюватимуть два міста з Рівненської та Хмельницької областей.
Як повідомляв портал ОГО, місто Острог на Рівненщині бере участь у програмі “Мегамісто”. У межах цієї програми команда "Ґараж Ґенґ", яка займається популяризацією ідеї сталого розвитку, створенням мостів між бізнесом та громадянським суспільством, розробкою програми активізації міст, почне взаємодіяти із Острогом та Нетішином.

Завдання цієї програми — розкриття культурного потенціалу невеликих міст, культурна співпраця між містами.


Студенти хочуть зняти фільм про Острог [+Відео]


Взаємодія команди “Ґараж Ґенґ” з Острогом та Нетішином розпочалася 13 вересня.

Студенти Рівненщини популяризують здоровий спосіб життя

Мешканці та гості Острога можуть долучитись до таких заходів:

Середа, 14 вересня, 18:00 - Зустріч з містянами. Про Метамісто в Острозі. Міський будинок культури, вул. Незалежності, 12.

Вівторок-неділя,13-18 вересня - “Міфологема міста”. Втілення учасницького мистецького проекту в публічних просторах Нетішина та Острога. Куратор художник Ігор Зайдель, Берлін.


Неділя, 18 вересня, 19:00 - Відкриття муралу “Міфологема міста” та дискусія “Острог: міфи теперішнього та історії майбутнього”, модератор Віктор Іщенко, книгарня Є, “Апокаліпсис міста”. Міський будинок культури, вул. Незалежності, 12.

Неділя, 18 вересня, 19:00
- Тренінг “Активні громадяни”. J.Lab, Національний університет “Острозька академія”, вул. Семінарська, 2. Реєстрація на тренінг - обов’язкова, її можна пройти за адресо:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexwjeS9OYLUe3bA0iGZfJKHNpjljsRsKghfWpGqvB07u135w
/viewform

Четвер, 15 вересня 2016, 16:00 - Лекція і художньо-психологічна гра “Коротке введення в метамодернізм: Від кінця історії до утопії майбутнього” від Krolikowski Art J.Lab, Національний університет “Острозька академія”, вул. Семінарська, 2.

Середа, 14 вересня 2016, 16:00 - (Не)лекція "Звукові мистецтва та соціальна організація". Віктор Пушкар, звуковий артист, канд. психол. наук КНУ ім. Шевченка. J.Lab, Національний університет “Острозька академія”, вул. Семінарська, 2.

П’ятниця, 16 вересня 2016, 17:00
- Партисипативна звукова акція "Я слухаю" Віктор Пушкар, Острог, Татарська вежа.

Субота-неділя, 17-18 вересня 2016, 12:00 - 18:00 - “Арт-е-факти міста”. Дослідницька програма для дітей. Острог, Центральна міська бібліотека, вул. Вишенського, 5.

Також можна буде переглянути фільми в рамках програми фестивалю фестивалю кіно та урбаністики 86. Програму можна побачити за адресою: www.86.org.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ