Ми у Facebook
13.09.2016, 14:20

Цвілі стіни та пробита каналізація: жителька Рівненщини майже 8 років веде боротьбу з ЖЕКом

А все почалося з підвищеної вологості в квартирі...
Боротьба з комунальними структурами в Ірини Мацури триває вже не один рік. Почалося все ще у 2008 році, коли в її квартирі в центрі Дубна почали цвісти стіни. Тоді пані Ірина звернулася до санстанції з проханням вирішити проблему. Експертизу комунальники провели, якою підтвердили, що у квартирі підвищена вологість, щоправда на експертизі все й закінчилося.

ВІДЕО: на Рівненщині браконьєри жорстоко побили охоронців приватного ставка

За кілька років ситуація ускладнилася настільки, що проживати у квартирі стало неможливо - все побралося сирістю, обвалюється штукатурка, а мама Ірини Мацури почала дуже хворіти. Всі спроби вирішити проблему - звернення до різних органів та інстанцій, виявилися безрезультатними. Тож цьому році жінка сама вирішила взятися за справу. Проте не все виявилося так просто. Під час ремонту знайшлася причина всіх бід - пошкоджена каналізація. ЖЕК відмовився вирішувати проблему. Максимум, на що згодні комунальники - надати нові труби.



У Рівному патрульні шукають власника краденого велосипеда



Врешті, пані Ірина погодилася на пропозицію ЖЕКу і вирішила взялася за ремонт самостійно. Проте обіцяних труб так і не отримала. Крім того, стіна, яка тривалий час піддавалася впливу вологи і яка перебуває на балансі ЖЕКу, почала обвалюватися. Хто повинен фінансувати ремонт аварійної стіни і пошкодженої каналізації? Ірина Мацура у відчаї - наближаються холоди, у квартирі жити неможливо, а скільки ще триватиме епопея з ЖЕКом- невідомо.






На правах реклами