Ми у Facebook
13.09.2016, 18:20

На Рівненщині презентували поетичну збірку підполковника міліції

Пенсіонерка із Корця Марія Денисюк, підполковник міліції у відставці, презентувала днями свою вже третю поетичну збірку "Ціна свободи".
Збірка поезій Марії Денисюк "Ціна свободи" містить вірші, присвячені подіям Революції Гідності та героїзму на війні за єдину соборну Україну на Східних теренах, іменованій АТО. Книга розпочинається віршем - сповіддю, що перегукується з відомими словами Лесі Українки "Слово , моя ти єдиная зброя" . Поетеса також у своєму програмному вірші звертається до Бога як єдиної надії: "В молитві руки простягаю, аби Вкраїну захистить".

Марія Степанівна родом із села Головниця Корецького району. Закінчила Рівненський державний педагогічний інститут, працювала вчителькою молодших класів, потім перейшла на роботу дільничним інспектором у справах неповнолітніх Корецького райвідділу міліції. Згодом очолила паспортно-візову службу Корецького РВВС. З 1999 року - у званні підполковника у відставці.

Перебуваючи на пенсії, Марія Денисюк видала вже три збірки віршів. Презентація "Ціни свободи" була організована за сприяння Корецької районної бібліотеки. На зустріч із Марією Степанівною прийшли її шанувальники, друзі, колишні колеги та учні місцевого ліцею.

До теми:

Зворушливі вірші про Україну, Батьківщину та її мужніх синів

Патріотичні вірші про Україну та воїнів АТО

Родина з Рівного присвячує патріотичні вірші воїнам АТО





На правах реклами