Ми у Facebook
21.09.2016, 12:20

У головного податківця Рівненщини відібрали гроші з барсетки

Учора під час терміново скликаного брифінгу начальник Головного управління Державної фіскальної служби Дмитро Зайцев пояснив звідки в нього взялися гроші.
Нагадаємо, що вчора в обласних податківців вилучили кошти у величезних сумах, що обчислюються сотнями тисяч гривень.

– Сьогодні в Головному управлінні ДФС області проведено обшуки в кабінетах керівництва ДФС. Робочий день почався з того, що працівники внутрішньої безпеки ДФС та представники прокуратури прийшли до мене в кабінет і пред’явили дозвіл на проведення обшуків. Вони їх провели. В мене особисто були вилучені кошти, які в мене зберігалися в барсетці. Поки що можу сказати, що нікого з працівників ДФС не затримано. Я дав покази як свідок і надіюся на неупереджене розслідування. Про інші моменти, які будуть відомі, повідомлю пізніше. Я на місці і виконую обов’язки. Як вирішить керівництво щодо подальшого виконання моїх обов`язків чи відсторонення – це буде їхнє рішення. Ніяких звинувачень не пред’явлено, ніякого хабара не було, ніхто не затриманий… У міру надходження інформації буду повідомляти, – запевнив під час брифінгу Дмитро Зайцев.

ДОСЬЄ на Дмитра Зайцева

Детальну інформацію Зайцев пообіцяв оприлюднити пізніше. Відповідати на питання скільки вилучили у його барсетці грошей і чи те фото з купою банкнот на столику знімали у його квартирі, відмовився.



За матеріалами Рівне Вечірнє





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ