Ми у Facebook
23.09.2016, 13:20

Рівнянка Поліна Горецька: "Мені не страшна ні сцена, ні нові знайомства"

Діти – це наше майбутнє, і від наших зусиль залежить, яким воно у нас буде. Вкладаючи максимум зусиль у виховання дітей, вдається робити нашу країну та наше місто, зокрема, осередком позитиву, натхнення, краси та істинної щирості.
Сьогодні героїня журналу "Маленькі рівняни" – маленька красуня, яка любить подорожувати, спілкуватися з друзями та робить свої перші самостійні кроки в допомозі батькам. Знайомтеся, Горецька Поліна Сергіївна.

ДИВИТИСЯ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН

– Поліно, розкажи, скільки тобі років та де ти навчаєшся?
– Мені вісім років, я перейшла у третій клас рівненської гімназії "Гармонія".

– Які маєш успіхи в навчанні: відмінно вчишся?
– Я не вчуся на "відмінно", але є чимало предметів, які мені дуже подобаються, і я з радістю відвідую ці уроки та роблю домашні завдання.

– А які предмети в школі тобі найбільше подобаються?
– В мене добре виходить вчити англійську мову, а також полюбляю математику. Вчителі часто мені говорять, якби я хотіла вчитися на золоту медаль, то змогла б це зробити. Але я просто краще вчу те, що мені подобається.



– Твої однокласники – це твої друзі, у вас гарні стосунки?
– Думаю, що так. Мені подобаються учні нашого класу, і ми легко знаходимо спільну мову.

– А які захоплення, хобі у тебе є: займаєшся у спортивній секції чи, може, співаєш?
– Спорт я не дуже люблю, а от малювання – це справді моє захоплення! Я відвідую художню школу "Фарбований лис", і це мені дуже подобається. Ще класно, що в художній школі нам не тільки кажуть, що ми маємо намалювати, а й дозволяють проявляти фантазію. От за це мені й подобається малювання, бо тут можна проявити себе, щось вигадати…

Цього тижня вийде новий випуск журналу "Маленькі рівняни"

– Я знаю, що ти займаєшся у дитячій модельній студії "Panna", пригадай, скільки часу ти вже ходиш на заняття і чи подобається тобі у "Панні"?
– Цього року буде вже третій рік, як я навчаюся у дитячій модельній студії "Panna". Мене мама завела у студію в сім років. Спочатку я соромилася і боялася, а тепер мені не страшна ні сцена, ні нові знайомства.

– А які заняття у модельному агентстві тобі найбільше подобаються?
– Я дуже люблю заняття з дефіле і просто обожнюю заняття з акторської майстерності. У нас дуже хороші вчителі, і це сприяє тому, що ми всі любимо ходити на заняття.

– В яких конкурсах ти вже брала участь?
– Я брала участь у "TOP PANNA MODEL STYLE 2015", MINI MISS FASHION PANNA MODEL STYLE 2014. Посіла I місце в Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі мистецтв "Соняшник" та II місце у третьому щорічному Міжнародному телевізійному фестивалі – конкурсі "Створюй своє майбутнє зараз!" (м.Київ) в номінації: театр мод у складі дитячої модельної студії "Panna". Брала участь у Новорічному та весняному FASHION WEEKEND Лице обкладинки журналу "Твій Стиль" та "Маленькі рівняни". Знімалась для реклами дитячого одягу "Wenice".



– А ти в майбутньому хочеш стати моделлю чи приміряєш на себе якусь іншу професію?
– Мені подобаються конкурси й заняття в модельному агентстві, але не скажу, що це те, чим я хотіла би займатися завжди. А про професію… я не знаю, що сказати. В мене дуже часто змінюються мої мрії та бажання.

– Літо вже минуло, і ти знову повернулася до школи, на заняття. А де тобі вдалося відпочити цьогоріч?
– Я дуже люблю подорожувати, і навіть коли ми далеко їдемо, то я не втомлююся й отримую від цього задоволення. Мені цікаво дізнаватися щось нове, відвідувати нові країни. Цього літа ми були у Чорногорії та Туреччині. Я там гарно розважилася і найголовніше – наплавалася і напірналася досхочу.

– А ще скажи чесно, вже пробуєш допомагати мамі вдома чи ще ні?

– Інколи я прошу в мами допомогти помити їй посуд, і коли ми разом це робимо, то мені дуже подобається. Тепер я сама прибираю свою кімнату і складаю свої речі, і це дуже тішить мою матусю.





На правах реклами