Ми у Facebook
29.09.2016, 14:20

Рівненський міський суд закрив справу проти Данильчука

У суді так і не знайшли доказів, що депутат обласної ради кермував автомобілем, що потрапив у ДТП.
Нагадаємо, 9 серпня, Олександра Данильчука застали на місці ДТП патрульні поліцейські. На нього склали адмінпротоколи щодо порушення правил дорожнього руху та кермування у стані алкогольного сп’яніння. Депутат заперечував, що керував автомобілем «Мерседес». Від проходження медогляду на перевірку вмісту алкоголю відмовився та вступив у суперечку з патрульними.

Депутат Рівненської облради потрапив у ДТП: поліція каже, що був нетверезим


Під час судового засідання Данильчук також не визнавав свою вину. За його словами, після відпочинку в парку-готелі «Швейцарія» він попросив свого водія Ярошинського відвезти його додому, адже не міг сам кермувати через вживання алкоголю. О пів на шосту ранку по вул. Чорновола, 92 їхній автомобіль через порушення правил дорожнього руху іншою автівкою в’їхав у бетонну плиту. Після чого Ярошинський пішов додому, щоб взяти свій автомобіль та забрати речі з пошкодженого мерседеса. Саме тоді й під’їхали працівники поліції.

Увага! На Рівненщині діє нова шахрайська схема

Ярошинський у суді це підтвердив. Інший свідок – працівниця АЗС сказала, що лише почула сильний звук від удару і не бачила, хто був за кермом.

Заслухавши пояснення Данильчука і свідків, переглянувши копію відеозапису з нагрудної камери поліцейського - суд не знайшов доказів того, що саме депутат керував даним автомобілем. Тож справу закрили.

За матеріалами charivne.info





На правах реклами