Ми у Facebook
01.10.2016, 21:00

Любовний гороскоп на 2 жовтня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних стосунках в перший день Нового Місяця (Молодика)?
ОВЕН. Можливо, ваші плани абсолютно протилежні бажанням ваших близьких та коханих. Тримайте поки що свої наміри при собі.

ТЕЛЕЦЬ. Якщо надто жорстко наполягатимете на своєму, і скандал спровокуєте, і мети не досягнете. Будьте гнучкіші й дипломатичніші, як би вам це не подобалось.

БЛИЗНЮКИ. Чудова нагода показати себе у всій своїй красі та чарівності. Можете змінити свій імідж, продемонструвати артистичний талант. Успіх у протилежної статі гарантовано.

РАК. Якщо вам не подобається, що ваша друга половинка витрачає гроші не на те, що треба, не сваріть її за це, а просто разом складіть список необхідного й разом вирушайте за покупками.

ЛЕВ. Сприятливий день, романтичний вечір.

ДІВА. Саме час зайнятися собою – ваш бездоганний, чарівний вигляд матиме неабияке значення і для вашого особистого успіху, і для ділової кар’єри.

ТЕРЕЗИ. Якщо опинитесь перед вибором: або романтичне побачення, або фінансові справи, обирайте друге. Навіть якщо ваша пасія образиться. Потім зрозуміє і оцінить.

СКОРПІОН. Використайте цей день для того, щоб підготуватися до майбутніх перемог на особистому фронті.

СТРІЛЕЦЬ. Контролюйте свої слова та емоції, негатив може позначитись на вашому здоров`ї та спровокувати серйозний конфлікт з небайдужими вам людьми.

КОЗЕРІГ. Спробуйте подивитися на життя та стосунки з протилежною статтю трохи інакше.

ВОДОЛІЙ. У любовних стосунках у вас все добре. Головне – щоб на все це щастя вистачило грошей.

РИБИ. Не ваш день. Можливі з`ясування стосунків з вашою половинкою, нерозуміння одне одного, головний біль...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 1 жовтня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами